Wadą piwa, podobnie jak innych napoi alkoholowych jest to, że nie można ( a przynajmniej nie powinno się) jeździć po ich spożyciu samochodem. I jak tu wrócić w imprezy czy z knajpy jak się mieszka 25 km od Wrocławia, a ostatni pociąg jest o 22 (PKP ja nienawiżiu tiebia!!!)
Piwo jego wady i zalety
Collapse
X
-
-
prosta sprawa - piszesz, ile chcesz, a później albo znajdziesz dobrą duszyczkę, która Cię przenocuje, albo idziesz trzeźwieć do NiebaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
kopyr napisał(a)
I jak tu wrócić w imprezy czy z knajpy jak się mieszka 25 km od Wrocławia, a ostatni pociąg jest o 22
Po prostu musiałbyś bezzwłocznie wyjść z lokalu, gdy tylko przestają w nim podawać piwo (czyli o 21:30).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Comment
-
ArturŁ napisał(a)
A,no jeszcze jedna rzecz.Przy intensywnej sesji piwnej trzeba często latać siusiu ...
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pinio74 napisał(a)
PIWO NIE MA WAD!
i za to z Wami wypijęNie ma nic gorszego niż ciepłe piwo, nawet oziębła Niemka.Comment
-
no i co z tego ze alkohol! chyba zawiera mniej spirytusu niz wódka albo jakiś siarczak, tak wiec mozna pic wiecej... poza tym jest dobre na wszystko, na kazdą pogode, doslownie na wszystko, tylko czasami nie sprzyja pracy intelektualnej :PComment
-
ArturŁ napisał(a)
Zgadzanm się w 100%,ale czasem w pubie jest kolejka do toalety....
męska - albo wolna i od razu szykuję miejsce w organizmie na kolejne piwo, albo jakiś kilku nieśmiałych panów => włączam opcję zmiany pejzażu...yyy... wizerunku... i robię się taka słodziutka, taka mala i w ogóle i pytam równie nieśmiało, czy panowie byliby na tyle dzentelmeńscy... zawsze działa!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
mój sposób? do babskiej nie idę, bo zawsze kolejka
męska - albo wolna i od razu szykuję miejsce w organizmie na kolejne piwo, albo jakiś kilku nieśmiałych panów => włączam opcję zmiany pejzażu...yyy... wizerunku... i robię się taka słodziutka, taka mala i w ogóle i pytam równie nieśmiało, czy panowie byliby na tyle dzentelmeńscy... zawsze działa!
No ja niestety nie mogę z tego sposobu skorzystać.Gdybym zrobił się słodziutki to mógłbym najwyżej w zęby dostać .Zostaje stać cierpliwie w kolejce.Comment
Comment