Takiej mordki zabrakło w pierwszym poście i dlatego co poniektórzy odczytali to zbyt serio <takie zielone cóś>
Może w KP i GŻ nie wszystko jest złe
Collapse
X
-
Ja bym powiedział tak:
Dobrze, że w Polsce produkuje się coraz więcej piwa, dobrze że "te potęgi" wkładają kapitał w mniejsze browary(często ratując je przed bankructwem), dobrze, że sponsorują imprezy, czemu tylko do jasnej cholery przejęte browary od razu produkują ich piwa.
Wystarczyłoby tylko te "stare dobre" trochę zareklamować choćby na bilboardach
Comment
-
-
Wiem że inne piwa mogą nie mieć zbytu właśnie przez KP itp. i tak właśnie jest bo na przykład nie mam większego wpływu na to co jest w sklepach. Musisz przyznać że gdyby KP i GŻ robiły też inne piwa z przejętych browarów to byłoby wszystko w porządku i o to mi chodziło
Comment
-
-
No właśnie chodzi o to "gdyby". Nie robią, więc gdybanie nic nie pomoże. Żresztą to i tak pewnie byłoby jedno i to samo piwo. Tyle że pod różnymi szyldami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
szyszek1 napisał(a)
Ja bym powiedział tak:
Dobrze, że w Polsce produkuje się coraz więcej piwa, dobrze że "te potęgi" wkładają kapitał w mniejsze browary(często ratując je przed bankructwem), dobrze, że sponsorują imprezy, czemu tylko do jasnej cholery przejęte browary od razu produkują ich piwa.
Wystarczyłoby tylko te "stare dobre" trochę zareklamować choćby na bilboardach
Ratowanie browaru mniejszego przed bankructwem poprzez jego wykupienie i natychmiastową likwidację jest pewnie jakimś sposobem, ale niekoniecznie właściwym ...
Comment
-
-
Regent napisał(a)
(...)Heineken ( lepszy od oryginału ).
Comment
-
Comment