Zastanawiam się ile osób ma problemy z oddaniem pustych butelek z odklejonymi etykietami, bo mnie powoli zaczyna to #@*&%?#!
czy masz problem z butelkami
Collapse
X
-
to znany problem i jak się ostatnio przekonałem nie dotyczy tylko butelek typu euro/din. w jednym sklepie nie chcieli mi przyjąć butelki z portera eb, gdy kupowałem warkę strong... tłumaczyli, że oni takiego piwa nie mają i nie mogą przyjąć przekleiłem im etykietki i przyjęli paranoja...Last edited by e-prezes; 2004-02-04, 15:33.
Comment
-
-
Ja już skończyłem łazić i się prosić o odebranie butelek. Wywalam do śmieci. Bo u mnie nie ma nawet specjalnego pojemnika na szkło.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ten temat był już wiele razy wałkowany.W naszym chorym kraju to norma.
Sprawdzają etykiety i zapodają tekst w stylu tego piwa u nas nie sprzedajemy i nie możemy przyjąć butelki lub tylko na wymianę,albo brak skrzynek itd. itp.Porozbijałem już sporo butelek przed sklepem
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Ten temat był już wiele razy wałkowany.W naszym chorym kraju to norma.
...
Comment
-
-
Ja mam na dole miłą panią, która przyjmuje wszystko, co trochę przypomina GŻ lub KP, a jak ma trochę metki na butelce to jest zupełnie szczęśliwa.
Inne zaś zostawiam, gdzie kupiłem.
W pewnym sklepie są automaty, gdzie wszystko ładnie przyjmuje-ale nie wniem czy odklejane.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Problemów nie mam w sklepie "Piwoszek" na Dworcowej, natomiast problemy i to wielkie robią na Gwarnej we Wrocławiu. W innych sklepach praktycznie nie robię zakupów piwnych, a jak już robię, to kupuję piwa w butelkach bezzwrotnych, np. Brok Sambor, Dublin czy piwa z browarów łódzkich.
Comment
-
-
W suparmarkecie Carrefour Reduta Wolska w Warszawie, w pukcie przyjmowania butelek, obsługujący z głupawym wyrazem twarzy, prosi o paragon z zakupem piwa butelkowego w tymże sklepie, jak się nie ma paragonu, gość pokazuje ustawę...no właśnie czy istnieje ustawa regulująca skup butelek w sklepach?
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Problemów nie mam w sklepie "Piwoszek" na Dworcowej, natomiast problemy i to wielkie robią na Gwarnej we Wrocławiu.
...
mwa napisał(a)
...
W pewnym sklepie są automaty, gdzie wszystko ładnie przyjmuje-ale nie wniem czy odklejane.
Comment
-
-
czy istnieje ustawa regulująca skup butelek w sklepachKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Ja nie mam żadnego problemu. Wszystko bierze "Tequila" a Chabrach. A te niezwrotne idą do butelkowania.
Comment
-
-
Kiedyś jeszcze próbowałem tłumaczyć po jakim piwie jest dana butelka ale sprzedawczyni straciła cierpliwość już za drugą wizytą i nie obchodziło jej że mam paragony - myślałem że ją odstrzele, ale w pace nie ma warunków do kolekcjonowania.
Comment
-
-
Zawsze na podstawie paragonu, przeważnie najlepiej, aby było to piwo w asortymencie tego sklepu, czasami są problemy z wymianą butelek jednej grupy (np. Piast- Okocim). Najlepiej nadmiar butelek powrzucać do śmietniko-pojemnika na szkło.
Comment
-
Comment