To była starsza babka i musisz mi ze zrozumiałych względów wybaczyć ale nie zwróciłem na to uwagi. Jednak jak chcesz to mogę iść sprawdzić
czy masz problem z butelkami
Collapse
X
-
Cocobango napisał(a)
Od tej pory jestem tam b.rzadko.
Comment
-
-
kujawiak2000 napisał(a)
w szawce pod zlewem...
Comment
-
-
arzy napisał(a)
i o to własnie chodzi
głupota i nic więcej
oczywiście automaty rozpoznają butelki po kształcie
Awtomat mieści się w warszawskim Oszołomie w centrum Wola Park. Na życzenie oprowadzam wycieczki, tanio.
PS Dodam, że jestem człowiekiem upartym i wielokrotnie ponawiałem próby wperswadowania awtomatowi niechcianych przezeń butelek. Bez skutku.
Comment
-
-
kujawiak2000 napisał(a)
jedno dobre, co bylo za tzw. komuny - to punkty zwrotu butelek - nikt nie pytal o paragony i przyjmowali
Comment
-
-
W jednym osiedlowym samie na Fordonie wczoraj przeczytałem taką wiadomość: w soboty, niedziele i święta butelek nie przyjmujemy. Cóż stracili klienta bo miałem przy sobie dwie na wymianę i poszedłem po piwo do następnego sklepu 30 m dalej.
Comment
-
-
u mnie to tez jest koszmar. Jakos nigdy nie przywiazywalem wagi do butelek po piwach, ale nigdy nie wyrzucalem. Minelo pare miesiecy, w pokoju z butelek mozna juz fortece wybudowac. I problem gdzie je oddac. W sklepie pod domem burza sie jak oddaje wiecej niz 1 butelke na wymiane, skup osiedlowy juz od 10 lat nie dziala.. Warszawiacy, moze gdzies istnieje jakies magiczne miejsce gdzie moglbym oddac te wszystkie butelki (nie mowcie tylko o tych glupich automatach hipermarketowych).
Comment
-
-
Broniewskiego/Perzyńskiego, na tyłach Megasamu jest skup butelek, przyjmują wszystko jak leci, cena niestety troche niższa niz normalnie ale lepszy rydz niż nicGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Po raz kolejny pochwalę się, że w moim Oszołomie działa automat zupełnie wyjątkowy i wyprzedzający swoją epokę. [...]
Awtomat mieści się w warszawskim Oszołomie w centrum Wola Park. Na życzenie oprowadzam wycieczki, tanio.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
becik - dzięki.
Ech.. mieszkam na Tarchominie i trochę dziwnie tak jechać przez całą Warszawe z tyloma butelkami
Dziś z niepotwierdzonego źródła dowiedziałem się, że Carefour na bemowie skupuje butelki (nie trzeba okazywac ponoć paragonu).Ostatnia zmiana dokonana przez belze; 2004-03-08, 16:44.
Comment
-
Comment