Budzik owszem sobie nastawiłem ale zdaje się że postawiłem go do góry nogami i coś pomieszały mi się godziny
A skleroza w moim wieku to nie występuje (zresztą ja pamiętałem o tym spotkaniu).
Szkoda mi tylko kobiety z którą byłem umówiony.
Jeśli tylko jedno piwko w tym "zawiniło" to rzeczywiście ,szkoda kobiety ,że zmarnowała czas dla Ciebie. Chyba ,że nie była to TA kobieta, a wtedy to szkoda Twojego zmarnowanego czasu , bo mogłeś wypić kolejne piwo.
Jeśli tylko jedno piwko w tym "zawiniło" to rzeczywiście ,szkoda kobiety ,że zmarnowała czas dla Ciebie. Chyba ,że nie była to TA kobieta, a wtedy to szkoda Twojego zmarnowanego czasu , bo mogłeś wypić kolejne piwo.
A tam piwko mi zaszkodziło, a Ty po piwie nie jesteś bardziej senny?
A kobieta zadzwoniła i po 5 minutach nie miała większych pretensji, umówiłem się z nią na kolejną środę.
I nie prosiłem o komentowanie mojej wpadki, lepiej opisz jakąś Twoją.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Nie miałem go na liście do zaliczenia, ale w trakcie rozmowy w pubie Brewdog dostałem profesjonalną mapkę z zaznaczonymi i krótko spisanymi kraftowymi miejscówkami piwnymi w Bolonii. O dziwo nie było na niej browarów, ale wypatrzyłem lokalik niedaleko mojego hostelu czynny w normalnych godzinach,...
Lokal znajduje się na wrocławskim rynku, na tej samej ścianie co PRL czy Żak, naprzeciwko byłego Empiku. Poszedłem tam bez żadnych oczekiwań (czego w końcu oczekiwać od lokalu na rynku?) - ot, wypić małe piwko, zobaczyć jak tam jest i iść dalej. Jakże się zdziwiłem
Z Miletina do Horic przyjechaliśmy na rowerach. Nowo otwarty browar ma swoją siedzibę w budynkach starego browaru. W starym browarze piwo warzono jeszcze do 1976 roku.
Obecny, nowy browar znajduje się pomiędzy barem, a restauracją po wejściu na dziedziniec po lewej stronie (na drugim zdjęciu)....
Muczne to ciekawa miejscowość w Bieszczadach, niedaleko Sanu/granicy Ukraińskiej, 10 km od Stuposian. Bardziej na odludziu jest już tylko Tarnawa Niżna, jeszcze 5 km dalej. Miejscowość jest ciekawa, bo mieszka w niej na stałe 45 osób (5, 6 domów), a w miejscowości jest duży gmach Centrum...
Browar restauracyjny w samym centrum miasta z ogródkiem z widokiem na piękny Ratusz.
Czynny od 10:00 do północy w tygodniu i do 1:00 w weekend, do 22:00 w niedzielę.
Wnętrze bardzo sympatyczne. W centralnym położeniu dużej sali tanki leżakowe.
Obsługa trochę niezbyt....
Comment