Aaaaaaaa.... co ja narobiłem, chyba o coś ganz innego chodziło mi w tym temacie. Ale co tam rozwija się w ciekawym kierunku.
Cytat z Traszki Neda "... zdziwiony? Zdziwiony to byłem ja gdy pod własną pachą zobaczyłem dodatkową parę rąk sznurujacą tenisówki"
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Małażonka napisał(a) Oj, Slavoyku, zacofany jesteś - nie oglądasz nowych polskich filmów, gdybyś oglądał - wiedziałbyś kto z kim i dlaczego w "Kubusiu Puchatku"
Była kiedyś taka fajna (chyba angielska) bajka pt." O czy szumią wierzby". Podobno ludzie dzwonili do TV, żeby zdjęli ją z ekranów, bo dzieci się boją ją oglądać. A mnie się bardzo podobała. No, może rzeczywiście te zwierzaki z bajki nie były zbyt piękne z wyglądu (jakieś żaby i inne gady i płazy). Ale czy w rzeczywistości są one ładniejsze?
Nawet stare sprawdzone bajki schodzą na psy. Ostatnio przetarłem oczy ze zdumienia jak na Bolku i Lolku (odcinki gadane) zobaczyłem Bolka z "fajfusem" na wierzchu. Spowodowało to odgrzebanie dawnego tematu i kilka mniej lub bardziej kłopotliwych pytań ze strony córek . Choć wydawało mi się, że przedszkole jest "dobrą" szkołą.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
biermann napisał(a) Nawet stare sprawdzone bajki schodzą na psy. Ostatnio przetarłem oczy ze zdumienia jak na Bolku i Lolku (odcinki gadane) zobaczyłem Bolka z "fajfusem" na wierzchu. Spowodowało to odgrzebanie dawnego tematu i kilka mniej lub bardziej kłopotliwych pytań ze strony córek .
Chyba ich koleżanki Toli, razem z nimi tam nie było ?
biermann napisał(a) zobaczyłem Bolka z "fajfusem" na wierzchu. Spowodowało to odgrzebanie dawnego tematu i kilka mniej lub bardziej kłopotliwych pytań ze strony córek . Choć wydawało mi się, że przedszkole jest "dobrą" szkołą.
Pół biedy że to Bolek miał "fajfusa" na wierzchu, strach pomyśleć co by było gdyby to Tola miała f... Jak wtedy wytłumaczyłbyś to córkom.
Comment