Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Co forumowicze nasi szanowni sądzą o dzisiejszych bajkach. No zakładam, że moze nie fanatycznie ale od czasu do czasu ktoś na bajki zerka. Ja mam w domu dwie terrorystki, które po przyjściu z przedszkola katuja mnie Minimaxem i Minimini. Nie da sie niektórych rzeczy nnie obejrzeć. podobaja mi sie zwłaszcza bajki kanadyjskie (teraz juz wiem czemu w South Park'u tak nalatuja na ta biedną Kanadę) Takie tytułu jak "Bobry w akcji", "Kotopies" czy "Traszka Neda" robia furorę a teksty, które tam padają są jak najbardziej piwne. Większość z nich dzieciaki tak nie kumaja ale sa smaczkami samymi w sobie np.: "... ułamki - chyba nie pogryzą staruszki w okularach i ze skunksem na głowie" oraz tekst Traszki (REWELACJA) "kiedyś tak śmierdziałem, że nie mogłem znaleźć pracy, a teraz weterynarze używaja mojego smrodu do usypiania małp".
Takich kwiatków jest więcej, ale za to nie ma przemocy jak w pogietych pokemonach czy czymś takim.
Takich kwiatków jest więcej, ale za to nie ma przemocy jak w pogietych pokemonach czy czymś takim.
Comment