Co się czepiacie? Stare bajki sa nudne. Teraz bajki idą z postępem, muszą nadążyć za rozwojem cywilizacji. Zresza już wcześniej widać było postęp. Żwirek i Muchomorek to geje. Prawda, jakie ładne małżeństwo?
Przy piwie o ... bajkach
Collapse
X
-
Dla mnie geje to hobbity. Szczególnie w wersji filmowej.
A poważnie myśląc o dziecku chyba sprzedam telewizor.
Comment
-
-
Niedawno miałem trochę urlopu i skazany byłem oczywiście na Minimaxa (syn w wieku przedszkolnym). Wśród bajek, które utarły mi się w pamięci to: "Arnold", "Ratownicy" jakaś tam grupa specjalna i "GEORGE NIEWIELKI" taki teraźniejszy Tomcio paluch - to bajki które jeszcze trawię, gdyż są bardzo pouczające. Są też takie jak kotopies czy bobry w akcji, które nie mam pojęcia czego mają uczyć młodego widza i dlaczego ktoś wydał pieniądze na ich produkcję.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Żwirek i Muchomorek to geje.
Czyżby Ci umknął odcinek, jak zaprosili na chatę 2 panienki,
z którymi mieszkali czas jakiś ?
Zresztą idąc tokiem Twojego myślenia można by dojść do wniosku,
że Bolek i Lolek także do mniejszości seksualnej należeli.
O Puchatku i Prosiaczku już nie wspomnę.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!
z którymi mieszkali czas jakiś ?(...)BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
-
StaryKocur napisał(a)
W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!
z którymi mieszkali czas jakiś ?
O Puchatku i Prosiaczku już nie wspomnę.
Bo się maskowali...
Jakiś czas temu byłem u kumpla i na Canalu+ leciały Teletubisie JEZU, jak można to oglądać. Przecież to wyglądało jak film do prania mózgów!!! Moje dzieciaki na pewno nie będą tego oglądać, bałbym się że to skazi ich chłonne i podatne umysły.
A co do bajek dla nieco starszych to na TV4 w poniedziałki a nie raz we wtorki, wieczorami lecą:
-"Głowa rodziny"
-"Boby kontra wapniaki"
-i inne
Ludzie jaki to jest odpał (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
Comment
-
-
Cocobango napisał(a)
...Jakiś czas temu byłem u kumpla i na Canalu+ leciały Teletubisie JEZU, jak można to oglądać. Przecież to wyglądało jak film do prania mózgów!!! Moje dzieciaki na pewno nie będą tego oglądać, bałbym się że to skazi ich chłonne i podatne umysły...
Bajka ta jest przeznaczona dla około 2-letnich dzieci, uczy ich pewnych rzeczy.
A to czy mi się ona podaba czy nie, to już jest inna kwestia
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
O Puchatku i Prosiaczku już nie wspomnę.
Nieprawda - Puchatek dmuchał Kangurzycę w czasie gdy Prosiaczek zabawiał się z Maleństwembigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Dzieci nie mam, ale gdybym je miał, to takie kanały jak Cartoon Network, Fox Kids, Polsat, TVN i jeszcze parę innych, zniknęłyby z pamięci odbiornika. O ile wogóle bym miał telewizor, bo urządzenie to nie jest mi do szczęścia potrzebne.
Sam jestem fanem niektórych kreskówek, (nie przeznaczonych, wg mnie dla dla małych dzieci), jak 2 Stupid Dogs, Oggy (tym mnie zaraził Maryhh), Dexter's Laboratory, Looney Toons - z tych w szczególności Kojot i pies pasterski, oraz Kojot i Struś Pędziwiatr.
Kilka dni temu udało mi się ściągnąć tego ostatniego z Internetu - 2,60 GB, 4godz40min, 47 odcinków (wszystkie). Planujemy z Ark'iem urządzić sobie maraton przy skrzyneczce złocistegoLast edited by slavoy; 2004-02-25, 13:50.Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment