Przy piwie o ... bajkach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biermann
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 2552

robox napisał(a)
    Chyba ich koleżanki Toli, razem z nimi tam nie było ?
    Gorzej... jakis obcy facet
    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• maleństwo
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2003.10
      • 847

Czy ktoś wie, gdzie można (i czy w ogóle można) oglądnąć starą wersję Pipi? W dzieciństwie uwielbiałam te przygody dziewczynki - siłaczki z rudymi warkoczami i Panem Nilsonem na ramieniu

Comment

• sirca
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.03
        • 18

a ja do dziś zaczytuję się we wszystkich przygodach "Mikołajka"; natomiast ostatnio dostałam w prezencie płyty z przygodami super fachowców z zaprzyjaźnionego kraju - "Sąsiadów", demolka za demolką, ale zawsze i tak są zadowoleni z efektów swojej pracy :-)

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

"Sąsiedzi" często pokazują się (lub pokazywali) na Fox Kids .

Comment

• marcopolok
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 2339

slavoy napisał(a)
            Kojot i Struś Pędziwiatr.
            Kilka dni temu udało mi się ściągnąć tego ostatniego z Internetu - 2,60 GB, 4godz40min, 47 odcinków (wszystkie).
            Slavoyu mój kochany przyjacielu muszę się w takim razie do ciebie ładnie uśmiechnąć
            bez brody...

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
              Fojutowo 7a, Zajazd Fojutowo
              Ahumba
              Od kilku lat istnieje browar w pobliżu drogi między Tleniem a Czerskiem. Zlokalizowany jest obok ośrodka wypoczynkowego ze sporą atrakcją dla dzieci wodnym parku. Przy złej pogodzie można pomoczyć się pod dachem a zimą podobno działa nawet wyciąg narciarski. Restauracja z browarem jest koło...
              2024-07-19, 20:14
            • e-prezes
              Pinta, Party Pacific Lager
              e-prezes
              Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
              2024-07-07, 11:32
            • heckler
              Czechy, Lipník nad Becvou, Zahradní 1330, Panský pivovar Týn nad Bečvou
              heckler
              Panský pivovar Týn nad Bečvou wbrew nazwie znajduje się w miejscowości Lipník nad Bečvou i obecnie zajmuje część budynku dawnego przedszkola, gdzie oprócz niego działają ZUŠ i Charita Hranice. W przyszłości właściciele chcieliby zbudować browar w sąsiednim Týnie nad Bečvou, który w...
              2022-07-28, 07:13
            • heckler
              Czechy, Dětenice, Dětenice 9, Zámecký pivovar
              heckler
              Po środku małego miasteczka Detenice stoi ładnie odrestaurowany barokowy zamek.
              Ja w skrócie napiszę, że w latach 1948-98 zamek był własnością państwa, które założyło tutaj akademik. Budynek zamku przeszedł ostatnio gruntowną rekonstrukcję, a publiczność może zobaczyć 14...
              2018-06-06, 08:24
            • dadek
              Czechy, Hlízov 230, Pivovar Holanďan
              dadek
              Przybyłem do Hlízova w piękną, upalną sobotę 12.08.2023. Dojazd zapewniają pociągi osobowe jeżdżące na odcinku Kolín - Kutná Hora, z przystanku kolejowego do browaru jest 200 m.
              Browarek oficjalnie polał swe pierwsze piwa w październiku 2022. Powstał on na terenie dawnego majątku...
              2023-11-03, 00:29
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...