Cenna informacja... twoje zdrowie
Przekręt na Allegro
Collapse
X
-
nie wiem czy tak tu można, ale podam wprost: nie kupujcie od użytkownika : brydzia13, wygrałem aukcję, kasę przelałem a paczki nie dostałem, BA! panienka jeszcze teraz wystawiła ten sam przedmiot ponownie i szuka kolejnych jeleni jak ja jak kupowałem u niej to miała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje.
na szczęście kwota jaka straciłem to tylko 36zl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwmiała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrwnie wiem czy tak tu można, ale podam wprost: nie kupujcie od użytkownika : brydzia13, wygrałem aukcję, kasę przelałem a paczki nie dostałem, BA! panienka jeszcze teraz wystawiła ten sam przedmiot ponownie i szuka kolejnych jeleni jak ja jak kupowałem u niej to miała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje.
na szczęście kwota jaka straciłem to tylko 36zl
Śledziłem jego aukcje i do wszystkich licytujących wysyłałem maile z opisem mojego przypadku jako ostrzeżenie. Koleś musiał założyć nowe konto - transakcje spadły mu do zeraŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment