Przekręt na Allegro

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nevton
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.09
    • 97

Cenna informacja... twoje zdrowie

Comment

• Andrewbrw
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.03
      • 932

nie wiem czy tak tu można, ale podam wprost: nie kupujcie od użytkownika : brydzia13, wygrałem aukcję, kasę przelałem a paczki nie dostałem, BA! panienka jeszcze teraz wystawiła ten sam przedmiot ponownie i szuka kolejnych jeleni jak ja jak kupowałem u niej to miała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje.
      na szczęście kwota jaka straciłem to tylko 36zl

Comment

• dzidek1960
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.01
        • 1548

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
        miała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje.
        Niekoniecznie. Spotkałem się już z podobnym przypadkiem. Wtedy ktoś nieuważnie użyczył konta jakiemuś nierozgarniętemu koledze, który potem dla jaj wystawiał i licytował. W efekcie konto zostało zawieszone a gość nie może nowego zarejestrować i przeprowadza transakcje z innego konta jako grzecznościowe. O ile pamiętam to miał grubo ponad 1000 pozytywów. Kupowałem u niego zarówno przed zawieszeniem konta jak i później na grzecznościowej. Teraz nabija pozytywy komuś innemu a nie sobie.
        "Ma jednak kraj polski napój warzony
        z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
        piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
        do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
        mieszkańców, lecz i cudzoziemców
        wybornym smakiem"
        Jan Długosz, Historie Piwne
        Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• kangurpl
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.03
          • 2660

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andrewbrw
          nie wiem czy tak tu można, ale podam wprost: nie kupujcie od użytkownika : brydzia13, wygrałem aukcję, kasę przelałem a paczki nie dostałem, BA! panienka jeszcze teraz wystawiła ten sam przedmiot ponownie i szuka kolejnych jeleni jak ja jak kupowałem u niej to miała prawie 300 komentarzy ,same pozytywy, teraz już uzbierała 7 negatywów więc chyba szaleje.
          na szczęście kwota jaka straciłem to tylko 36zl
          Zostałem kiedyś podobnie trafiony przez jednego gościa, ale się okrutnie zemściłem.
          Śledziłem jego aukcje i do wszystkich licytujących wysyłałem maile z opisem mojego przypadku jako ostrzeżenie. Koleś musiał założyć nowe konto - transakcje spadły mu do zera
          Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
          "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Andrewbrw
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2004.03
            • 932

w sumie koncepcja bardzo słuszna i podoba mnie się
            ale babeczka ma wystawione 23 strony przedmiotów i wszystkie mają bardzo małe zainteresowanie, w tym ceny oscylują od 5 zl do 18zl

Comment

Przetwarzanie...
            X