Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
Wyświetlenie odpowiedzi
Nasza kochana Poczta Polska
Collapse
X
-
Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
-
-
Mam pianę i to nie z piwa
U mnie nagminnie listonosz zostawia awizo pomimo mojej obecności, po telefonie ze skargą sam listonosz stwierdził, że dużych listów nie nosi. Po dwóch przypadkach następujących po sobie mam dość. Tym bardziej, że za 1 razem były to 3 pary skarpet ważących tyle co sama koperta (format A5) wysłane poleconym + priorytet. Tym razem 4 książki format A4 grubość około 300 stron łącznie, normalnie mnie trzęsie jak można przyjąć przesyłkę a potem celowo jej do adresata nie dostarczyć. Byłem na 100% w domu listonosza widziałem z okna i gdyby nie lało to bym bo dogonił (pogoda go uratowała przed tłumaczeniem się). On nawet tej przesyłki nie miał przy sobie (tak wynikało z rozmowy telefonicznej) cytuję "nie noszę bo nie ma warunków". Tym razem złożę oficjalną reklamację skoro płacę 14 zł za wysyłkę poleconym priorytetem to oczekuję dostawy na mój adres a nie Poczty Głównej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW takim przypadku już dawno bym to zrobił.
( w biały dzień oficjalnie do mnie takim tekstem, no dyktafon mogłem włączyć ale się nie spodziewałem). Teraz tak myślę, kiedyś listonosz to chyba na koniu jeździł , dziś zaradniejsi malczaka kupują i dają radę (osiedle wyżej u rodziców), w Szwecji da się http://www.ecoprofile.se/db/images/post4897.jpg tylko u nas jawnie w biały dzień można okradać nadawcę i odbiorcę.
Comment
-
-
Czyli, że wysłałeś pismo? Czekamy na dalszą relację z wyników konfrontacji?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Ło panie, u nas we wsi to listonosz automobilem jeździ i paczki ze sobą wozi :]. Ale to dlatego, że ma do obskoczenia całą gminę, bez automobila by nie dał rady. A jakby co to na pocztę mam kawałeczek. Normalnie luksusy u nas we wsiJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziCzyli, że wysłałeś pismo? Czekamy na dalszą relację z wyników konfrontacji?
List zgubią i dupa z całego zamieszania
Comment
-
-
Jest ruch w interesie , poszło do "stolycy"
Dziękując za przekazane informacje, Biuro Kontroli i Audytu Wewnętrznego
Centrali Poczty Polskiej S.A. uprzejmie informuje, że Pana wystąpienie
zostało przekazane zgodnie z właściwością do Centrum Poczty w Warszawie, w
celu wyjaśnienia sprawy i udzielenia odpowiedzi.
Ciekawe co dalej ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziCiekawe co dalej ...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPewnie listonosz pójdzie do odstrzału w pierwszej kolejności w obliczu spodziewanych zwolnień na poczcie
PS. dawno tyle ku.ew z siebie nie wyrzuciłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziPewnie listonosz pójdzie do odstrzału w pierwszej kolejności w obliczu spodziewanych zwolnień na poczcieWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziTo dobrze, prawda? Niech zwolnią jeszcze 9ciu z tego regionu, a na ich miejsce przyjmą 5ciu, którym będzie się chciało pracować.
Comment
-
-
Dostałem odpowiedź na skargę, w skrócie bo pdf na 3 strony:
Udowodniono listonoszowi wypisywanie awiz i nie zabieranie przesyłek na rejon, a co za tym idzie fałszowanie awiza informacją o braku obecności adresata (bez wiedzy przełożonych - to mnie rozbawiło). Oczywiście doręczyciel do ukarania i przepraszają.
A ja czekam na kolejną książkę i postaram się przypilnować doręczenia.
Comment
-
-
Gratuluję Marek.
Ja miałem poniszczorne listy i przesyłki, że po kilku reklamacjach dali mi skrytkę i mam spokój. Drobne listy i rachunki czekają w skrytce, gdzie raz na tydzień odbieram i nie ma problemu. Paczki mimo, że też mają zostać na poczcie kurier donosi do nas osobiście a nie do sąsiadów.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment