Dokładnie. Moje przesyłki ze szkłem z opcją "Ostrożnie" raz dochodziły całe, raz nie. Po zniesieniu tej opcji wszystkie paczki dotychczas doszły całe. Metody pakowania jakoś nie zmieniłem.
Nasza kochana Poczta Polska
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
Ahumba napisał(a)
Z tego co usłyszałem ostatnio nie ma już coś takiego jak przesyłki OSTROŻNIE......
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Dzisiaj wysyłając piwka dla kolegi Czapayew'a, dowiedziałem się, że nasza kochana poczta powtórnie wprowadziła usługę "OSTROŻNIE". Koszt tej przyjemności to dodatkowo wydane 5 złociszy.
Comment
-
-
To co zrobiła poczta dzisiaj przerosło wszystkie jej poprzednie "zasługi".
Otóż otrzymałem pustą kopertę z Włoch. Zdarzało mi się już wcześniej, że przesyłki nie docierały (ostatnio z Poznania dwie od tego samego forumowicza), ale jeszcze nigdy nie dotarła pusta koperta. Wyciągając kopertę ze skrzynki wydała mi się jakaś cienka, lecz w osłupienie mie wprawiła gdy ją otwarłem I tym sposobem miły ranek przestał nim być"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
e tam, ja raz będac na wakacjach wysyłałem kartkę do rodziny ale zapomniałem wpisać jakiejkolwiek treści (poza adresem oczywiście) i nie zwaliłem tego na pocztę
może wysłali Ci z browaru przesyłkę całkiem pustą (no chyba że widać że była otwierana)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART(no chyba że widać że była otwierana)"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmoże wysłali Ci z browaru przesyłkę całkiem pustą (no chyba że widać że była otwierana)
Ale w sumie to ich za to lubię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Widać, widać i to jest najsmutniejszeMM961
4:-)
Comment
-
-
Teraz to jeszcze nic. Kiedyś to dopiero ginęły przesyłki. Mój tata kiedyś wysłał dziadkom różne rzeczy typu lekarstwa, jakieś przedmioty codziennego użytku itp. Mimo, że przesyłka była polecona, to poczta po prostu odpisała, że przesyłka zaginęła , nie mogą nawet podać na jakim odcinku i kto jest za to odpowiedzialny. Więc się tata zdenerwował, bo już pomijając kwestie finansowe, to kosztowało to trochę kłopotów i straconego czasu, wysłał podobną paczkę, tak samo dużą i ciężką. Uprzedził rodzinę, żeby tej przesyłki jak do nich dotrze nie odbierali z poczty. Tylko tym razem włożył do paczki ze 3 cegły, stare gazety, niepotrzebne szmaty i tym podobne śmieci. Wyobrażcie sobie, to też ukradli.
Comment
-
-
27 stycznia wysłałam paczkę priorytetową do Poznania. Nadal nie dotarła. Wczoraj poszłam na pocztę złożyć reklamację i usłyszałam że jeszcze powinnam zaczekać bo paczka może iść nawet 14 dni, potem 14 dni sobie leży na poczcie i czeka na odbiór, a jak nie zostanie odebrana to znów 14 dni będzie do mnie wracać. Fajny priorytet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia27 stycznia wysłałam paczkę priorytetową do Poznania. Nadal nie dotarła. Wczoraj poszłam na pocztę złożyć reklamację i usłyszałam że jeszcze powinnam zaczekać bo paczka może iść nawet 14 dni, potem 14 dni sobie leży na poczcie i czeka na odbiór, a jak nie zostanie odebrana to znów 14 dni będzie do mnie wracać. Fajny priorytet
Ja tak miałem niedawno z przesyłką, czekałem denerwując się, a ona leżała sobie czekając na mnie, na poczcie. Awizo gdzieś się zawieruszyło i do mnie nie dotarło.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle skandal. Ktoś pomyślał, że jest forsa w kopercie bo nie przypuszczam, że to dla etykiet.
Za otwartą kopertę niebardzo wiedziałem jak dziękować wujkowi...
A że to była komunia, a wtedy się dostawało deskorolki, wiedziałem, że nie muszę żałować Do koperty i tak by się nie zmieściła.
P.S. Łańcucha mi oszczędzili. I tak by się w klatę nie wkręcił...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Adresat sprawdzał na swojej poczcie?
Ja tak miałem niedawno z przesyłką, czekałem denerwując się, a ona leżała sobie czekając na mnie, na poczcie. Awizo gdzieś się zawieruszyło i do mnie nie dotarło.
Comment
-
Comment