W ramach nadstawiania drugiego policzka nie rozjechałem Słowenii (bo jej nie ma w tej grze, i nawet nie ma kogo złoić w zastępstwie) .
Sącząc piwo przy komputerze grając w...
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
No to po mistrzostwach jest fucha dla Ciebie, bo chyba Pyszowie pójdą w odstawkę
Comment
-
-
Dla wszystkich fanów Deluxe Ski Jumping( tzw. Małysz) !!! Wpadnijcie na stronkę : http://www.mediamond.fi/ do ściągnięcia wersja beta DSJ3!!! czyli kontynuacja starego legendarnego "Małysza" teraz w 3D!!! godne polecenia!!!
Comment
-
-
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Ja grałem już od najmłodszych lat, w Harpoona, w Cywilizacje, w Kolonizacje, w Wolfa 3D, w setlersów i wiele innych kultowych tytułów. Np w taką świetna polską przygodówkę Teenagent
Teraz już praktycznie w ogóle nie mam czasu na gry, ale czasem znajdę chwile żeby popykać w Pinball Fantasis, głupie, ale wciąga
A te symulatorki kolejowe to frajda wielka, ale EU07 na moim sprzęcie chodzi troche za wolnowww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Ja uwielbiałem grywać w Age of Empires. Piwko się fajnie piło lewą ręką trzymając kufel. Tylko chipsy po klawiaturze sie walały
Jeszcze lepiej w Need For Speed. Trzeba było brać duże łyki ale za to rzadko - obie ręce zajęte.
A teraz mam uszkodzoną karte graficzną i jestem wolny. Czasem tylko łza sie w oku zakręci...
MM961
4:-)
Comment
-
-
Wczoraj kupiłam sobie grę pt.: "Painkiller". Zaczęłam w nią grać, ale to straszny horror. Wybrałam etap na cmentarzu. Z grobów wychodzą paskudne trupy w zbrojach i wszystkie trzeba zabić. Typowa gra - mordownia. Muzyka cmentarno - kościelna, jakieś wrzaski nie wiadomo skąd. Nie wyobrażam sobie, że w takie gry grają dzieci...
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Wczoraj kupiłam sobie grę pt.: "Painkiller". Zaczęłam w nią grać, ale to straszny horror. Wybrałam etap na cmentarzu. Z grobów wychodzą paskudne trupy w zbrojach i wszystkie trzeba zabić. Typowa gra - mordownia. Muzyka cmentarno - kościelna, jakieś wrzaski nie wiadomo skąd. Nie wyobrażam sobie, że w takie gry grają dzieci...
Do naszego narodu ciężko dociera fakt, że gry, tak jak i filmy, mają ograniczenia wiekowe. Wszystko leży po stronie rodziców, żeby kontrolowali na czym łamią klawiatury ich pociechy.
Mój sąsiad w zeszłym roku kupił ostatniio swojemu 11-to latkowi grę GTA Vice City. Długo nie mogłem mu przetłumaczyć, że to nie jest gra dla dzieci. Zmienił zdanie, jak usiadł i sam zagrał...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
A dlczego mu pozwalasz w nią grać?
Lepiej że gra w domu niż miałby chodzić do proboszcza do salki komputerowej
Comment
-
Comment