Ja zeszłej zimy grałem sobie w plemiona . Miałem ponad 4 mln punktów i drugie miejsce na kontynencie, ale rzuciłem to, bo mi na nic innego nie starczało czasu .
Sącząc piwo przy komputerze grając w...
Collapse
X
-
-
Comment
-
Kolejne etapy rozwoju dają dużo możliwości - odblokowują nowe miejsca, zwierzęta, mieszkania itp. Tylko, że w miarę rozwoju trwa dłużej. Np. szkolenie na poziom edukacji na 10 poziom trwa prawie 2 dni
Tutaj możesz poczytać sobie o tej grze: http://menelgame.org/
PZDRLech... Zawsze się dzieje.... ;-))
Niech zwycięża Lech.... Wielki Kolejorz KKS!!!Comment
-
No fakt, straszny pożeracz czasu Jak się ma kilka wiosek to można cały dzień siedziec i zawsze jest cos do zrobienia, a to jakaś budowa, a to przejęcie wrogiej wioski... Nie grałem w to ponad rok, wróciłem i powoli zaczynam żałowacZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Ostatnio robiąc zakupy w Biedronce zakupiłem również antologie Unreala za 9,90.
A że teraz trochę więcej czasu wolnego, a pogoda nie dopisuje do pracy wokół domku więc rozpoczął się sezon fragowaniaSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."Comment
-
Comment
-
Chyba od 3 lat w Ikariam a ostatnio troszkę w Farmerama.Oczywiście jeżeli jest troche czasu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Ja najwięcej piw wypijałem gdy grałem jeszcze na swoim bardzo starym PC (a dokładnie na Celeronie 300 Mhz, 32 Mb pamięci Ram , karta graficzna ATI Rage Pro 8 Mb i dysk 1 Giga) w Dungeon Keeper 3d. Strasznie wciągnęła mnie ta strategia. Była to jedna z lepszych strategii w które grałem, a głównie "zajarałem" się faktem, że wreszcie mogę być tym złym co nie często można było dostać w grach komputerowych, władcą piekieł!
Teraz to ogólnie prawie w nic nie gram, ponieważ:
- po pierwsze nie chce mi się
- po drugie czasu nie mam, praca i inne sprawy edukacyjne
Jednak gdy jest ostra nuda to czasem wejdę na swój stary serwer na którym jestem adminem i pogram w dobrego Counter-Strike 1.6Last edited by GioCare; 2010-05-18, 19:28.╔═╗
║═╬╦╦═╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔║
╚═╩═╣╔╩═╩╝UŻYTKOWNIK
════╚╝══════════
- GIOCARE - Polski produkt wyprodukowany dla Biedronki lecz już niespotykany :(
"Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem"
http://www.kp.pl/Comment
Comment