Gram w wiele gier przy piwku.Lubię serię "Total War",bardzo lubię rpg na komputer (Planescape:Torment,Fallouty - rewelacja),strategie,trochę mniej rtsy (aczkolwiek są klasyki np. Dune II).Ze sportowych grałem i lubiłem tylko jedną - Sensible World of Soccer.Wyścigów nie lubię,ale ostatnio nawet ścigałem się przy piwku
Sącząc piwo przy komputerze grając w...
Collapse
X
-
Doodeck napisał(a)
Ja chyba jestem zboczony
Od kilku lat gram w Diablo 2 (obecnie LoD 1.10) - każda inna gra mi się nudzi, a ta jakoś nie.
Comment
-
-
Ostatnio męczę Need For Speed Underground 2.O niebo lepsza grafika jak w pierwszej części.Można się pościgać fajnymi autkami do woli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mnie ostatnio znowu wzięło na Championship Managera 3 (2001-2002). W 14 sezonie (2015 rok) wreszcie wygrałem Ligę Mistrzów Lechem Poznań (a pierwszym sezonie startowałem z polskiej II ligi), a w 15 sezonie w LM w fazie grupowej są 4 polskie zespoły(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mikołajjDo piwka idealna jest seria Europa Universalis.
Była niegdyś jeszcze pewna ciekawa seria - Close Combat się zwała.Katowałem po nocach,aż ze zmęczenia łebkiem o biurko uderzałem.Ostatnia zmiana dokonana przez ArturŁ; 2005-01-31, 17:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁO to to!Bardzo pomysłowa i rozwijająca gra!No i ta ekspansja Rzeczpospolitą...Moskwa wasalem,aneksja księstw niemieckich...łezka w oku
Comment
-
-
Imperialiści!!!
Ja też ostatnio próbuję grywać w EU2, tyle że nie mając czasu rzeczywistego nie robię większych postępów terytorialnych - ale na dobry początek rzuciłem Prusy na kolana...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment