ja to nawet do jedynki czuje sentyment do tego stopnia ze kupilem sobie wydanie kolekcjonerskie, - moze keidys zagramy sieciowo w jedyneczke :-)
Sącząc piwo przy komputerze grając w...
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Ja ostatnio wróciłem do starej strategicznej gry Age of Empires II. Jakoś czuję sentyment do tej gry.MM961
4:-)Comment
-
A ja już po raz drugi bawię sie w Chrome.Może w końcu uda mi się skończyć.Last edited by kiszot; 2005-02-14, 20:11.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
a Cyborg zobaczył dzisiaj w kiosku Trylogię Kurki Wodnej + bonus tyż Kurka Wodna normalnie, chyba na co pójdzie zaliczkaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Moja kochana staroć to Dungeon Master, RPG - w to tłukłem na początku lat 90-tych namiętnie na Atari 1040 STfm
Można ją sobie obejrzeć i pobrać TUTAJ ... Po niej kontynuacja, czyli "Chaos Strikes Back" ...
Około 1997-99 różności na PS, później była wymieniona tu (i moja ulubiona) Age Of Empire I + II
Dziś on-line strategie i tłuczki - ostatnio z braku laku sieciowo Call Of DutyPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"Comment
-
kiedyś sporo pogrywałem we wszelakiej maści Ultimy, przede wszystkim Underworld II i Pagan. ale to już dawne dzieje... teraz gier nie tykam bo boję się że mnie za bardzo wciągną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja jestem uleczony bo mam uszkodzoną kartę graficzną - wywala mi kompa przy 3D. Jednak przy normalnej pracy komp działa więc karty nie wymieniam na razie.
Ostatnio zdarza mi się grać w gry na telefonie kom. jak mam chwilę czasu z którym nie mogę nic ciekawszego zrobić. Jedną z takich gier jest całkiem sympatyczna stratedia czasu rzeczywistego - Townsmen 2.
Do czego to dochodziMM961
4:-)Comment
-
Comment