zythum napisał(a) Uważam, że potrzeba autoryzacji skłania mnie do pesymistycznego wniosku, że coś się kończy.
Boszsz... Zythum, co się z Tobą dzieje???
Przypominam, że kwestia autoryzacji zdjęć istnieje od początku forum i na samym początku parę osób - w tym ja - nie życzyło sobie W OGÓLE zamieszczania jakichkolwiek zdjęć.
Wybacz, ale uważam, że Twoja wypowiedź to przerost formy nad treścią - nie doszukuj się filozofii, po prostu każdy jest inny i ma prawo do ochrony swojego wizerunku.
Twierdzenie, że cd to to samo co publikowanie w sieci to już jest objaw nie powiem czego, bo Cię chłopie lubię, choć staram się nie czytać za dużo Twoich wypowiedzi ostatnio, bo przeginasz, naprawdę, a nie chciałabym też "nabrać niechęci do spotykania się z niektórymi forumowiczami". Wyluzuj trochę, przyda się.
zythum napisał(a) Co do działu Polityka i uwagi ŻĄ - z przykrością i pełną swoją winą stwierdzam, że Żą ma rację - niestety zaczynam odczuwać niechęć do spotykania pewnych osób, nie tylko z powodów osobistych co z powodów,że zaczynam obawiać się, że przeniosę te dyskusje to realu i nie będzie już tak miło.
Zyziek - nie bądź dzieckiem. Wszystkie dyskusje w dziale "Polityka" to przecież intelektualne prowokacje. Możesz tam mnie (i siebie) ośmieszać w dowolny sposób - i tak będę Cię kochał. Spytaj Irona i jego Małążonkę, jak ponoć w Świdnicy tłumaczyłem mu co myślę o wszystkich Warszawiakach, o jego piwie, o kolekcjonowaniu pszeniczniaków. Rozstaliśmy sie w wielkiej miłości, z planami na przyszłość. Właśnie dlatego, że to wszystko to były ćwiczenia umysłu, które nie pozwalają mu całkiem zwapnieć.
Małażonka napisał(a) Wzorem premiera Millera, który stwierdził ostatnio, że nie będziemy umierać za Niceę, mamy pewną kompromisową (przynajmniej w naszym mniemaniu) propozycję. Zamieszczę poniżej listę osób, które znajdują się na zrobionych przez nas zdjęciach. Osoby, które w ciemno akceptują ujawnienie swoich piwnych ryjków – proszę o wpisanie się w temacie do końca tygodnia. Potem opublikujemy (lub nie) zdjęcia. Oto lista:
- Ahumba
- Easy
- Albeertos
- Małgosia
- Art
- Małażonka
- Iron
- Kamyczek
- Pjenknik
- Marusia
- Slavoy
- Tabletka
- Carlberg
- Wiktoria
- Pepek
- Madzia
- Maryhh
- Stary Kocur
- Pieczarek
- Misiek
- Krzysiu
- Mwa i Jego syn
- Naczelnik
- Jerzy
- Piecia
- Zyziek
- Żą
Jeśli już gdzieś się pokażę i ktoś uwieczni moją wstrętną mordę, to zgadzam się na umieszczanie zdjęć. Byle przyzwoitych.
Może jestem przemęczony, może coraz bardziej przytłacza mnie to co się dzieję w Polsce, na świecie, obok mnie, na osiedlu, wszędzie dookoła. Powoli nie mogę tego znieść. Może nie mogę zdoby się na tylko intelektulane prowokacje gdy widzę tyle nędzy i z drugiej strony kompletnie zadowolonych z siebie i z tego stanu rzeczy ludzi. Może widzę zbyt dużo obojętności z jednej strony, z drugiej zbyt dużo egozimu i skupianiu się tylko na sobie. Może po prostu mimo 32 lat świat widzę oczami nastolatka. Sam nie wiem - może potrzebuję dwóch tygodni w leśniczówce odcięty od świata, a może jednak brak mi hydrobiologii i mam dość wszystkiego i ludzie dookoła doprowadzają mnie do obłędu.
Wracając do autoryzacji - krótko - moje zdjęcia możecie publikować bez żadnych zastrzeżeń. Jak to mówią: Punk to nie łaskotki[/list]
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a)
[...]Mogę tylko obiecać, że postaram się bardziej warzyć swoje wypowiedzi [...]
Warz to Chłopie piwo, a wypowiedzi proponowałbym ważyć
A wracając do ad rema
Myślę że całkowicie oczywiste jest że zezwalam łaskawie (a co) na publikację fotek (zwłaszcza tych niesfornych) przedstawiających moją facjatę, jak i inne członki
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Nie mam nic przeciw umieszczaniu mego oblicza w relacjach
z giełd/spotkań.
Jesli ktos zadaje sobie aż tyle trudu i zachodu , by mnie
uwiecznić na celuloidzie ( czy w obecnej erze dokładniej
na jakiejś bitmapie czy innym jpg'u )
to moża być jedynie wdzięcznym.
Małażonka napisał(a) Osoby, które w ciemno akceptują ujawnienie swoich piwnych ryjków – proszę o wpisanie się w temacie do końca tygodnia. Potem opublikujemy (lub nie) zdjęcia.
Akceptuję w ciemno, teraz i w przyszłości - licząc oczywiście na to, że w przypadkach nazwijmy to drastycznych autor zastosuje autocenzure.
Jeśli jakieś moje zdjęcie BARDZO mi się nie spodoba - poproszę ARTa o usunięcie.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Oj, chwilę mnie nie było, a tu taka dyskusja wybuchła. Też zamieszczałem zdjęcia z imprez i oficjalnych (giełdy, zlot) jak i nieoficjalnych (moja bytność w Warszawie np.) tylko raz miałem poważne wątpliwości czy zamieścić jedno zdjęce z Warszawy: „Leszek z puszki, z sokiem, na ciepło, przez rurki”. Ostatecznie zostało zamieszczone. Sam zgadzam się na zamieszczanie mojej osobistej facjaty. Jak na razie nie robiłem na imprezach nic czego mógłbym się wstydzić. I chyba tak będzie dalej.
Może wystarczy odrobina rozsądku i autocenzura autora/zamieszczającego fotki.
Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
Radikovice to mała wioska położona na zachód od Hradca Kralove. We wiosce krzyżują się ścieżki rowerowe, a jedna z nich prowadzi do miejscowości Hrádek u Nechanic, gdzie można podziwiać ładny zameczek. Wiadomo, że jak są rowerzyści, to na szlakach musi być jakiś wodopój, ot taka...
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...
Tak jak w tytule. Przeglądając ostatnio czeską stronę natknąłem się na zdjęcia z browarów. Ta strona to: http://www.zpravy.pivovary.info/?page_id=6458
W sumie to nic w tym dziwnego nie ma, ale przypadkiem odnalazłem tam moje zdjęcia wklejane do galerii browar.biz . Ktoś je sobie po prostu...
Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...
Comment