Pepek TEŻ CHĘTNIE siebie poogląda. Nawet jeśli są to zdjęcia skandaliczne itp. itd. Ale pewnie nie tak skandaliczne jak to drzewniej bywało
Czy jest sens zamieszczania zdjęć na forum - autoryzacja
Collapse
X
-
-
zythum napisał(a)
Uważam, że potrzeba autoryzacji skłania mnie do pesymistycznego wniosku, że coś się kończy.
Przypominam, że kwestia autoryzacji zdjęć istnieje od początku forum i na samym początku parę osób - w tym ja - nie życzyło sobie W OGÓLE zamieszczania jakichkolwiek zdjęć.
Wybacz, ale uważam, że Twoja wypowiedź to przerost formy nad treścią - nie doszukuj się filozofii, po prostu każdy jest inny i ma prawo do ochrony swojego wizerunku.
Twierdzenie, że cd to to samo co publikowanie w sieci to już jest objaw nie powiem czego, bo Cię chłopie lubię, choć staram się nie czytać za dużo Twoich wypowiedzi ostatnio, bo przeginasz, naprawdę, a nie chciałabym też "nabrać niechęci do spotykania się z niektórymi forumowiczami". Wyluzuj trochę, przyda się.
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Co do działu Polityka i uwagi ŻĄ - z przykrością i pełną swoją winą stwierdzam, że Żą ma rację - niestety zaczynam odczuwać niechęć do spotykania pewnych osób, nie tylko z powodów osobistych co z powodów,że zaczynam obawiać się, że przeniosę te dyskusje to realu i nie będzie już tak miło.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Wzorem premiera Millera, który stwierdził ostatnio, że nie będziemy umierać za Niceę, mamy pewną kompromisową (przynajmniej w naszym mniemaniu) propozycję. Zamieszczę poniżej listę osób, które znajdują się na zrobionych przez nas zdjęciach. Osoby, które w ciemno akceptują ujawnienie swoich piwnych ryjków – proszę o wpisanie się w temacie do końca tygodnia. Potem opublikujemy (lub nie) zdjęcia. Oto lista:
- Ahumba
- Easy
- Albeertos
- Małgosia
- Art
- Małażonka
- Iron
- Kamyczek
- Pjenknik
- Marusia
- Slavoy
- Tabletka
- Carlberg
- Wiktoria
- Pepek
- Madzia
- Maryhh
- Stary Kocur
- Pieczarek
- Misiek
- Krzysiu
- Mwa i Jego syn
- Naczelnik
- Jerzy
- Piecia
- Zyziek
- Żą
Comment
-
-
Ja wyrażam zgodę na publikację mojego ryja pod dwoma warunkami:
- nie są to zdjęcia typu Świdnickie Anioły"
- nie leżę na nich zarzygany
Comment
-
-
Ja też pod podobnymi warunkami jak pjenknik wyrażam zgodę na pokazywanie mojej facjatyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Może jestem przemęczony, może coraz bardziej przytłacza mnie to co się dzieję w Polsce, na świecie, obok mnie, na osiedlu, wszędzie dookoła. Powoli nie mogę tego znieść. Może nie mogę zdoby się na tylko intelektulane prowokacje gdy widzę tyle nędzy i z drugiej strony kompletnie zadowolonych z siebie i z tego stanu rzeczy ludzi. Może widzę zbyt dużo obojętności z jednej strony, z drugiej zbyt dużo egozimu i skupianiu się tylko na sobie. Może po prostu mimo 32 lat świat widzę oczami nastolatka. Sam nie wiem - może potrzebuję dwóch tygodni w leśniczówce odcięty od świata, a może jednak brak mi hydrobiologii i mam dość wszystkiego i ludzie dookoła doprowadzają mnie do obłędu.
Wracając do autoryzacji - krótko - moje zdjęcia możecie publikować bez żadnych zastrzeżeń. Jak to mówią: Punk to nie łaskotki[/list]To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
moje fotki też można umieszczać
a jak bedę miał jakieś obiekcję to poposzę o usunięcieWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
zythum napisał(a)
[...]Mogę tylko obiecać, że postaram się bardziej warzyć swoje wypowiedzi [...]
A wracając do ad rema
Myślę że całkowicie oczywiste jest że zezwalam łaskawie (a co) na publikację fotek (zwłaszcza tych niesfornych) przedstawiających moją facjatę, jak i inne członkibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie mam nic przeciw umieszczaniu mego oblicza w relacjach
z giełd/spotkań.
Jesli ktos zadaje sobie aż tyle trudu i zachodu , by mnie
uwiecznić na celuloidzie ( czy w obecnej erze dokładniej
na jakiejś bitmapie czy innym jpg'u )
to moża być jedynie wdzięcznym.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Osoby, które w ciemno akceptują ujawnienie swoich piwnych ryjków – proszę o wpisanie się w temacie do końca tygodnia. Potem opublikujemy (lub nie) zdjęcia.
Jeśli jakieś moje zdjęcie BARDZO mi się nie spodoba - poproszę ARTa o usunięcie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Oj, chwilę mnie nie było, a tu taka dyskusja wybuchła. Też zamieszczałem zdjęcia z imprez i oficjalnych (giełdy, zlot) jak i nieoficjalnych (moja bytność w Warszawie np.) tylko raz miałem poważne wątpliwości czy zamieścić jedno zdjęce z Warszawy: „Leszek z puszki, z sokiem, na ciepło, przez rurki”. Ostatecznie zostało zamieszczone. Sam zgadzam się na zamieszczanie mojej osobistej facjaty. Jak na razie nie robiłem na imprezach nic czego mógłbym się wstydzić. I chyba tak będzie dalej.
Może wystarczy odrobina rozsądku i autocenzura autora/zamieszczającego fotki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Tak jak większość również zgadzam się na umieszczanie mojej twarzyczki. Jak będe miał jakieś objekcje to zgłosze apelacje do najwyższegopozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment