Mam ogromną prośbę. Poszukuję strony, na której znajdują się tapety browarów z całego świat posegregowane alfabetycznie. Nie pamiętam dokładnej nazwy ale było to jakoś tak : John's berr pictures lub John's beer wallpapers... Szukałem już na wszystkie możliwe sposoby i nic.
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Nowość z Pilzna - "trendy" piwo, mniej gorzkie od Prazdroja, lekki smak z tonami owoców.
A żeby te tony uwypuklić w składzie znalazły się "aromaty naturalne" w składzie.
Comment