Dziś Kobiety na Cyprze dostały osobliwy przezent od swoich władz, a mianowicie powołanie do wojska Serio, ale na własne życzenie jakichś tam ugrupowań kobiecych. Panie w wieku 18-40 lat, stworzą ochotnicze oddziały, drużyny czy coś takiego....
Dzięki dzięki dzięki!! Na szczęście większość Panów na forum, których znam osobiście nie musi specjalnie świętować Dnia Kobiet, gdyż i na codzień są dla Pań bardzo szarmanccy
Oby jak najwięcej takich dni , przy których my piękne i wspaniałe Kobiety dostajemy kwiatka .Piękną różyczkę dał mi ten Pogoniarz.To napisałam ja Monia i od tej pory będziemy wspólnie pojawiać się na Forum. Czy będę mile widziana na Forum ??
Bo gdy są,to jest źle.........ale gdy ich brak,to jeszcze gorzej
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Wszytkim Paniom zyczę samych radości, szczęścia, zdrówka, dobrych chłopów i samych pięknych kwiatków w dniu dzisiejszym
Wasze zdrowie
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
I ja zaraz udam się do lodóweczki aby wypić zdrowie wszystkich Forumowiczek i tych zarejestrowanych i tych niezarejestrowanych i tych co się zarejestrują.
Uczynię to warszawskim porterem
Właściwie, co jest coraz częstszym w Czechach, jest to sklep połączony z barem (cztery nalewaki).
Lokal ruszył w czasie pandemii i na początku w związku z tym był tylko sklepem, teraz całość tworzy całkiem spore miejsce i do...
Comment