Dziś Kobiety na Cyprze dostały osobliwy przezent od swoich władz, a mianowicie powołanie do wojska Serio, ale na własne życzenie jakichś tam ugrupowań kobiecych. Panie w wieku 18-40 lat, stworzą ochotnicze oddziały, drużyny czy coś takiego....
Dzień Kobiet
Collapse
X
-
Dołączam się do życzeń
uf odetchnełem z ulgą jak zobaczyłem że czas wrócił do normy,
przed chwilą się obawiałem że dzień już się kończyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
zdrowie pięknych Pań po raz pierwszy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dzięki dzięki dzięki!! Na szczęście większość Panów na forum, których znam osobiście nie musi specjalnie świętować Dnia Kobiet, gdyż i na codzień są dla Pań bardzo szarmanccy
Comment
-
-
zdrowie Forumowiczek, prawie-Forumowiczek i tych, które z Forum nie mają nic wspólnegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Oby jak najwięcej takich dni , przy których my piękne i wspaniałe Kobiety dostajemy kwiatka .Piękną różyczkę dał mi ten Pogoniarz.To napisałam ja Monia i od tej pory będziemy wspólnie pojawiać się na Forum. Czy będę mile widziana na Forum ??
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Oho, to już wiem, dlaczego tyle mi zdrowia odjęło - wszystko znalazło się w tym temacie.
A odejmę sobie jeszcze trochę: zdrówko tych, co i z nimi, i bez nich się żyć nie da.
bez brody...
Comment
-
-
Te Panie chyba mnie powieszą
Ale i ja się dołączę,choć jestem tak spóźniony.
Zdrowie naszych Pań
Bo gdy są,to jest źle.........ale gdy ich brak,to jeszcze gorzejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
8/3/2004
Wszytkim Paniom zyczę samych radości, szczęścia, zdrówka, dobrych chłopów i samych pięknych kwiatków w dniu dzisiejszym
Wasze zdrowieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
I ja zaraz udam się do lodóweczki aby wypić zdrowie wszystkich Forumowiczek i tych zarejestrowanych i tych niezarejestrowanych i tych co się zarejestrują.
Uczynię to warszawskim porteremWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment