Dobrze o Tobie świadczy, że po tym, co tu przeczytałeś nie zraziłeś się do naszego forum. Ja również w okresie błędów i wypaczeń młodości robiłem różne rzeczy (mój rekord w piciu 0,5l. piwa - 12 sekund, ale nie używałem rury ) mimo to namawiam Cię to przestudiowania zawartości browar.biz. Jeśli to, o czym przeczytasz Ci się spodoba, to witamy w klubie, jeśli nie - po prostu szukaj innego towarzystwa. Mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze nieraz się na tym forum spotkamy.
Jeśli chodzi o rekordy w piciu piwa na tempo, to zdaje się 1,5 sekundy ktoś zaliczył kufel w zeszłym roku na giełdzie w Białej Podlaskiej, bez żadnej rury. No i mamy takiego kolegę, co w 3 sekundy wypija kufel na luzie, a nawet i koleżankę, której zajmuje to 4 sekundy, więc jak widać, wystarczy poćwiczyć, a nie jakieś paskudztwa pchać sobie w gardziel.
P.S. Nadmienię tylko, że te czynności przez wymienione osoby były wykonywane w celach konkursowych, bo co to za przyjemność szybko się nawalić - tego nigdy nie zrozumiem
Marusia napisał(a) Jeśli chodzi o rekordy w piciu piwa na tempo, to zdaje się 1,5 sekundy ktoś zaliczył kufel w zeszłym roku na giełdzie w Białej Podlaskiej, bez żadnej rury. No i mamy takiego kolegę, co w 3 sekundy wypija kufel na luzie, a nawet i koleżankę, której zajmuje to 4 sekundy, więc jak widać, wystarczy poćwiczyć, a nie jakieś paskudztwa pchać sobie w gardziel.
P.S. Nadmienię tylko, że te czynności przez wymienione osoby były wykonywane w celach konkursowych, bo co to za przyjemność szybko się nawalić - tego nigdy nie zrozumiem
Mi to zajęło kilka sekund więcej, ale konkurs był nieuczciwy wypiłem wcześniej 4 (moje) zwykłe kufle
Przełyk ludzki może znacznie ucierpieć po kontakcie z rura o średnicy 3 cm. a konkretnie chrząstki tchawicy moga sie poczuć przytłoczone.
Comment