potrzebuję malusieńkiej porady specjalisty od łaciny - cito!! 8)
kto zna łacinę? [ale nie tę brukową ;)]. pomocy!
Collapse
X
-
Zależy jak bardzo malusieńkiej. Jeżeli mniejszej, niż moja mała znajomość łaciny (niepodwórkowej), to może spróbuję...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Kuleżanka może też podrzucić co nie co do mnie.
Osobiście nie przetłumaczę ale przekażę w odpowiednie miejsceComment
-
Cyrkonia napisał(a)
Kuleżanka może też podrzucić co nie co do mnie.
Osobiście nie przetłumaczę ale przekażę w odpowiednie miejsce
internacjonalnie na migi:**** zbliża ludzi... :-]Comment
-
Ja też uczyłem się w szkole, ale że już właściwie skończyłem szkołe to naukę łaciny też. Ale do tłumaczeń polecam fachowców z sieci, kiedyś zamówiłem sobie tłumaczenie jakiegoś tekstu na sprawdzian i dostaęłm gotowca za 7 złwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....2025-01-07, 10:23 -
Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.
W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.
Zaczynałem około 16:00.
Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...-
-
-
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...-
-
-
Witam wszystkich serdecznie,
jestem "nowa" na forum i potrzebuje pomocy. Mój narzeczony ma za niedługo urodziny i chciała bym kupić mu szkło do piwa. Ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Szukałam na allegro ale nie ma tam nic, co by mnie zainteresowało. Szukam sklepu...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment