Bezpłatny kurs angielskiego autorstwa właścicieli krakowskiego pubu "Irish Arms" (ul. Poselska 18)
Poradnik rozwiązywania problemów. Dla piwoszy
Collapse
X
-
Poradnik rozwiązywania problemów. Dla piwoszy
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
Lesson One / Lekcja pierwsza
Symptoms/objawy:
Drinking fails to give satisfaction and taste - shirt front wet
Spożywanie piwa nie przynosi oczekiwanej satysfakcji, nie zaspokajając zmysłu smaku - koszula mokra z przedniej strony
Cause/przyczyna:
Mouth not open while drinking - or glas being applied to a wrong part of face
Usta zamknięte podczas próby picia - lub kufel przystawiony do części twarzy nie zawierającej otworu gębowego
Reaction/reakcja
Buy another pint and practise in front of a mirror. Continue with as many pints as necessary. Master until perfection
Kupować nastepne kufle piwa i ćwiczyć przed lustrem aż do osiągnięcia doskonałości
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Te lekcje i tok postępowania coś mi się kojarzą z nazwą ulicy na której jest pub...(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Proszę nie rozmawiać !!! Lesson two. Lekcja druga
Syptoms/objawy
Feet wet and cold
Stopy mokre i zimne
Cause/przyczyna
Glass held at incorrect angle - or worse: upside down
Kufel trzymany pod złym kątem - lub co gorsza: do góry dnem
Reaction/reakcja
Buy another pint and hold glass upwards, so that the open end is pointing towards ceiling
Nastepny pełny kufel trzymać poprawnie: strona z otworem ma być skierowana w stronę sufitu
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
To be continued / nasz ukochany ciąg dalszy nastąpi.
Tomorrow / JutroNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Comment
-
Też czytałem, było tego z 20 róznych problemów.
Mój fawort:
Skutek:
Masz usta pełne petów.
Przyczyna:
Przewróciłeś się w przód.
Rozwiązanie:
Przywiąż się do baru.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Skutek:
Przeciwległa ściana świeci.
Przyczyna:
Przewróciłeś się w przód.
Rozwiązanie:
Patrz wyżej.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
SAIMIR napisal/a
Nie dość ,że słyszałem ,ale i czytałem. To są powielone( przełożone na j. ang. kawałki z humorów piwnych)
Tachje poradnjchj jach ten powstają w języchu angjelschjm j tłumaczy sje je na polschj a nje na odwrót!!! To że ty to już chjedyś czytałeś(ja z resztą też) znaczy że chtoś je wcześnjej przetłumaczył na polschj j tyle!!! .
Ja wjdzjajem to chyba na alchochole.net czy jachoś tach
[QUOTE]SAIMIR napisal/a
celt_birofil stać Cię na więcej....[/B][/QUOTE
No pewnje SAIMIR najlepjej chogoś chrytychować. Tach swoją drogą to przeglądając Twoje wypowjedj na Forum nje znalazlem njczego prodchtywnego: same techsty w stylu powyższego; opjepszanje ludzj; drwjenje z njch jtp jtd....
P.S. Nje mam " " & " " na chlawjaturze; zamjast njch pjsze "ch" & "j" . Mam nadzjeje ze chtoś mnje zrozumjałPozdrowienia od MaslakaComment