Obejść się smakiem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3312

Mój tata wypił mi nieopatrznie Paulanera Dunkelaa przy kolejnym moim niebycie w domu ubyły mi "Tri Niedwiedi" - to tyle z obejścia się smakiem...
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Odoakr
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.07
      • 330

Mój kumpel podczas otwierania rozbił butelkę z holenderskim "Jager'em" - nawet etykieta sie nie zachowała...

Comment

• marcopolok
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 2339

maryhh napisał(a)
        temat ku przestrodze... szykują się remonty trza schować dojlidzkie portery przed majstrami
        A ja się zastanawiam czy w lodówce Maryhhów stoi jeszcze piwo które mi Crizz na zlocie podarował a ja nieopatrznie zapomniałem go z Bojanowa
        bez brody...

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

marcopolok napisał(a)
          A ja się zastanawiam czy w lodówce Maryhhów stoi jeszcze piwo które mi Crizz na zlocie podarował a ja nieopatrznie zapomniałem go z Bojanowa
          Pewnie tak samo się zachowało, jak Brackie Maryhha po zeszłorocznej giełdzie
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Cyrkonia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 1936

nikita_banita napisał(a)
            To kiedy mogę przyjechać i opróżnić zasoby twojej lodówki

no w sumie jestem w Olsztynie całe wakacje
            www.stat-gra.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
              Czechy, Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
              heckler
              Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
              Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
              Na szczęście ulica przy...
              2024-06-25, 08:09
            • bastion
              Łotwa, Cesis, Skolas Iela 6, Trimpus Craft Brewery.
              bastion
              Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
              Dominantą rynku jest spory gotycki...
              2023-10-13, 18:44
            • dadek
              Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
              dadek
              W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
              Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
              2023-09-07, 00:42
            • pebejot
              Głowno, Plac Wolności 11/13, Restauracja&Pizza Sami Swoi
              pebejot
              W samym centrum Głowna przy Placu Wolności w restauracji i pizzerii "Sami Swoi" od niedawna działa browar.
              Jest to browar restauracyjny inny niż wszystkie. Nie ma tu wyszukanych dań z górnej półki i nadętej atmosfery, jest to po prostu zwykły bar z prostą kuchnią + narodowa...
              2020-06-15, 16:39
            • nonFelix
              2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
              nonFelix
              Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
              2021-09-23, 19:47
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...