A ja nie palę, ale wszelkie tego typu siurpryzy uważam za "mało mądre", bez względu na to, czego akurat dotyczą. Ciekawe, czy dużo w roku pozostało dni wolnych od jakiegoś świętowania (pomijam imieniny...), albo bez wstrzymywania się od czegoś.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Czesc wszystkim, dawno mnie tu nie bylo, wszedlem no i prosze ludzie o slabej woli. Wszysy naokolo mowia palenie szkodzi, lekarze nawet to udowadniaja. Na mojej paczce papierosow jest napisane "TOBACCO USE CAN MAKE YOU IMPOTENT" i dalej "Cigarettes may cause sexual impotence due to decreased blood flow to the penis. This can prevent you from having an erection", a ja zawzialem sie i pale. Ja po prostu mam bardzo silne wole he he. W Kanadzie wlasnie weszla ustawa o zakazie palenia barach, restauracjach itp. W pracy dawno juz palic nie wolno na mocy innej ustawy. A ja zawzialem sie i pale he he.
A tak na marginesie, jest interes do zrobienia. Chodza sluchy ze ma wejsc ustawa na mocy ktorej kanadyjskim rolnikom uprawiajacym tyton maja wyplacac po $300,000 o ile przestawia sie na inna produkcje rolna. Wystarczy zakupic kawalek ziemi, zasadzic tyton, a jak ustawa wejdzie w zycie przekwalifikowac sie na pietruszke i zglosic sie po $300,000. Ten tyton ktory wyrosl nam w pierwszym roku naszego bycia kanadyjskim rolnikiem zachowujemy oczywiscie na czarna godzine.
Ustawa ta nie dotyczy "marychy", ktora od pewnego czasu w naszym smiesznym kraju mozna na wlasny uzytek hodowac i wypalac he he.
Comment