Jak na razie Włosi są strasznie defensywnie nastawieni,pomoc gra za mało agresywnie.Gra Duńczyków natomiast bardzo mi się podoba tylko troszkę za nerwowo grają pod atakowaną bramką.Trzymam za nich kciuki w drugiej połowie-może coś wpadnie
EURO 2004
Collapse
X
-
Szkoda, że Duńczykom nie udało się strzelić bramki.
Serensenowi za obronę kilku strzałów koledzy powinni postawić dobre, duże piwoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Szkoda, że Duńczykom nie udało się strzelić bramki.
Serensenowi za obronę kilku strzałów koledzy powinni postawić dobre, duże piwo
Dobry mecz ,szkoda ,że bez goli(to już drugi w tych ME )
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
ładny mecz. Duńczycy zasłuzyli na respekt. Ciekawy jestem nastepnego meczu - czy Bułgarzy się podniosą i wysla Wikingów tak gdzie zimno, czy Szwedzi zniszczą Bułgarię. Ja obstawiam 2:1 dla Szwecji. W lodówce juz sie chłodzi pszeniczny Obolon na ten mecz
Comment
-
-
Buffonowi też się należy pewno Moretti . Obaj bramkarze zdecydowanie wiedli prym w swoich druzynach"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Bardzo dużo pochwał pewnie zbierze bramkarz duński, trochę żałuję ,że nie udało się rozbić Włochów...a raczej fryzjerów co wypolerowali się na cacy- brudka, warkoczyk,kitka,baczki,wąsik, po 30 minutach zmiana butów na ładniejsze
a Totti rzeczywiście powinien zobaczyć czerwony kartonik- tylko czemu się tak nie stało
Szwedzi powoli rozbijają nawet dobrze grających Bułgarów... skuteczna piłka!
Comment
-
-
Wynik meczu świadczy o różnicy dwóch klas w tym meczu,ale czy tak było...Bułgarzy siedli po stracie drugiej bramki,a po chwili trzeciej(ten południowy temperament).Szwedzi ich potem zdemolowali,ale do 55 minuty nic na to nie wskazywało,Bułgarom nic nie chciało wpaść.
Gratulacje dla Repry Szwecji
Bardzo dobry mecz
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Odoakr napisał(a)
ech - jutro nie ma super ciekawych meczy
Mecz Szwecja Bułgaria był jak dotąd najciekawszy w tych mistrzostwach. Szkoda mi Bułgarów bo wynik nie oddaje ich gry.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment