Świetny mecz Szwedów z Włochami, a dzisiaj po raz kolejny drużyna nie należąca do kręgu Europy Zachodniej została wrednie oszukana przez sędziego. Po prostu już nie mogę tego wytrzymać.
EURO 2004
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Świetny, świetny mecz. Niestety jak zwykle sędziowie nie w formie. Najpierw bramka dla Holandii ze spalonego (strzelec był wcześniej na spalonym), a potem brak karnego dla Holandii.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Andrewbrw napisał(a)
To kiedy Anglicy grali lepiej? na ostatnich Euro?nawet nie wyszli z grupy!
Zythum - a co powiesz na sędziowanie w meczu Czechy-Holandia? Dwa karne dla Holendrów były jak w ryj strzelił, a jakoś sędzia nie odgwizdał, choć przeca to zachodnie Europejczyki. Jednak faktycznie sędzia w meczu Łotwy z NIemcami uparł się, że nie gwizdnie Verpakovskisovi karneg0 i nie gwizdnął... Łotysze zrestzą pozytywnie mnie zaskoczyli, bo grali sporo do przodu. Bez Verpakovskisa jednak prawie nie istnieje ich atak.
Comment
-
-
No jest na co popatrzeć.
Już 2:2 i cały czas coś się dziejeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Czechy - Holandia
Co prawda fantastyczność meczu została wypaczona trochę przez potworne dziury w obronie, zwłaszcza u Czechów, ale i tak reszta drużyn niech się wstydzi. Niby pamięta się tylko zwycięzców, ale ktokolwiek wygra ten turniej, w mojej pamięci zachowam głównie ten mecz. Obie drużyny strzelały z każdej pozycji, po prostu elementarz ofensywnego futbolu.
Comment
-
-
Tak sędziwanie kiepskie ale na szczęście na korzyść Czechów Najlepszy mecz mistrzostw i jeden z lepszych jakie widziałem w ogóle. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Czesi zaimponowali. To moi faworyci. Jeśli wygrywają z Holandią to nikt im nie podskoczy!
Comment
-
-
Czechy - Holandia najlepszy mecz jaki oglądałem na tych mistrzostwach. Wspaniała postawa Czechów, wspaniały mecz i wielkie emocje (ta poprzeczka przed końcem ! - niektóre poprzeczki są ładniejsze od bramek ) Oby takich meczów było więcej. Mam nadzieje, że Czesi dojda daleko bo taką piłkę naprawdę chce się oglądać. I myśląc racjonalnie Czesi nie powinni się przejmować Holandią tylko wystawić rezerwy na mecz z Niemcami i dać odpocząć podstawowyam zawodnikom.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment