Po pierwszych słabych spotkaniach Czechów i Holendrów, spodziewałem się słabego meczu. A tutaj ! W sumie wydawało mi się, że Holandia dowiezie remis do końca, ale Czechom należało się zwycięstwo, szczególnie za tą poprzeczkę Nedveda.
EURO 2004
Collapse
X
-
Po oglądnięciu powtórki z tego meczu, stwierdzam że mógł bym go oglądać jeszcze ze 100 razy To co grał Nedved i spółka to mistrzostwo!!!! Myślę że to będzie najlepszy mecz tych mistrzostw, bo podejrzewam że finał będzie meczem do pierwszej bramki bez względu kto w nim zagra.
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Mecz Czechy - Holandia suuper. Całe szczęście, że zdążyłem z Żywca. Szkoda tylko, że sędzia grał tez po czeskiej stronie. Teraz liczę, że Czesi pacną Niemców i moje mażenie spełni się w 100 procentach. Rosja i Bułgaria już aut (cieniasy do potęgi) a Niemcy blisko tego (ale tu potrzebna pomoc czeska).
Może - bo typownie wyników mi nie idzie powiniennem taką "kampanie negatywną" prowadzić
No to by było na moje Włosi wygrywaja z tymi tam cieniasami na B Dania robi swoje i wygrywa mecz z nudną drużyną, która ograła "gigantów" na B. I Larsson wiecej na tych mistrzostwach nie pogra .
Na pochybel potopowiLast edited by biermann; 2004-06-20, 12:57."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Delikatnie pisząc hiszpański sędzia lekko mnie zdenerwował i powinien się cieszyć, że Holendrzy nie mają w swoich szeregach Tomka H.
Sędziowanie to jedna sprawa, druga to postawa trenera pomarańczowych. Niesamowicie dał ciała i to jemu Czesi powinni dziękować za to, że wygrali. Jakoś mnie nie przekonuje to, iż młody pomocnik PSV nie miał wystarczająco dużo sił żeby dłużej mógł pozostać na boisku. Jak zobaczyłem, że Bosvelt wchodzi na murawę to się psychicznie załamałem. Jak ktoś przeanalizuje mecze Holandii w których z ławki wchodził ten zawodnik zauważy, że wtedy jego kolegom idzie znacznie gorzej i puszczają znacznie więcej bramek.
No ale cóż oczekiwać po trenerze który ma takie imię a nie inne
Comment
-
-
Pewnie chodzi Ci o to czy jeśli Portugalia zremisuje a Grecy przegrają... to Grecja awansuje! tak mi przynajmniej wyszło jak wpisałem takie właśnie symulacyjne wyniki w oficjalnym finals forecast... ale właśnie Porugalia strzeliła
Comment
-
-
Andrewbrw napisał(a)
Pewnie chodzi Ci o to czy jeśli Portugalia zremisuje a Grecy przegrają... to Grecja awansuje! tak mi przynajmniej wyszło jak wpisałem takie właśnie symulacyjne wyniki w oficjalnym finals forecast... ale właśnie Porugalia strzeliła
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment