EURO 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

No i stało się Hiszpanie wyjeżdżają,na szczęście mają blisko Grali słabo w tych trzech spotkaniach-totalne rozczarowanie Raul niewidoczny zupełnie.Portugalia dopiero dzisiaj zagrała w koncu dobry mecz.Grecy mimo porażki są w 1/4-

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• cielak
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.03
      • 2890

I Grecja przechodzi dalej!!
      Ale farciarze.
      Ledwo co grają i taki fart.
      zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• Andrewbrw
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2004.03
        • 932

Co z tego! trafią na Francję- kolejni fuksiarze! i po Grekach

Comment

• biermann
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 2552

No Portugalia gra dalej - jak z meczu na mecz będą tak poprawiali grę to kto wie...
          Szkoda Hiszpanii ale dali ciała sami. Z cienką Rosją mogli wygrać wyżej. I grali by dalej
          "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
          Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
          Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
          Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
          Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Odoakr
            Porucznik Browarny Tester
            • 2003.07
            • 330

I dobrze tak Hiszpanii - w sumie nigdy nie lubiłem ich piłki. Jestem pełen podziwu dla Greków. Po meczu z Polska byłem pewien, że jest to drużyna do "odstrzału" przez Portugalię i Hiszpanię, a tu proszę jaka niespodzinka. Ja sie bardzo cieszę z takiego obrotu sprawy, ponieważ jesli na jakimś turniju nie ma Polski to kibicuję słabszym! Jutro stawiam na Chorwację 2:1 i Francję (oni nie sa słabsi, ale do Francji mam sentyment) 3:0! Zobaczymy jak bedzie!

Comment

• Pinio74
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.10
              • 3881

Podsumowanie weekendowych meczy: Włochy - Szwecja - bardzo dobra gra Włochów (wygrywali i dalej atakowali ) ale bramka Ibrahimowicia była przedniej urody. Dania zgodnie z przewidywaniami odprawiła Bułgarię. Niemcy - Łotwa niespodziewany remis bezbramkowy i pierwsze historyczne punkty Łotwy na Euro. Czechy - Holandia - piękny ofensywny mecz z dramaturgią, no i wygrał mój faworyt.
              Hiszpania jedzie do domu, ale zrobili wszystko żeby tak było. Brawa dla Rosji za mecz z Grecją.
              BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• bury_wilk
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.01
                • 2655

Wreszcie zaczęło się dziać!
                W piątek Duńczycy ogali Bułgarów, a Włosi sobie remisnęli ze Szwedziakami. Oba mecze warto było zobaczyć, a zwłaszcza ten drugi. Włosi zagrali jak nie Włosi, za co im chwała. Ibrahimowicza wprawdzie nie lubię, ale nie można powiedzieć złego słowa o jego golu. Przeciwnie, bramka- miodzio. Jak on to skubany zrobił ??? Pojedynek Szwecja -Dania, zapowiada się szlagierowo. Jestem za 2-2, to obie drużyny awansują .
                W sobotę najpierw Niemiaszki się męczyli i niewymęczyli. Jeśli Łotwa awansuje dalej, co wcalke nie jest wykluczone, to nie będę się cieszył... No i potem pokaz nad pokazy. Czesi i Holendrzy zrobili widowisko, że hej! Brawa, brawa i jeszcze raz brawa!!!
                Wczoraj niby nieźle, niby dramatycznie, ale jakoś bez przekonania. Piękny gol Niuńka Gomesza i rozpaczliwa niemoc Hiszpanów. Mało brakowało, a tych drugich uratowaliby Rosjanie, którzy honorowo pożegnali się z turniejem. W każdym razie przeszła Portugalia i Gracja.
                Trochę mi szkoda Hiszpanów, ale cóż...
                No a dziś kolejni sobie pojadą do domu. Najprawdopodobniej zwyciezko wyjdą Francuzi, ale ja bym chciał wyników: 1-0 dla Anglików i przynajmniej 2-0 dla Szwajcarów, co by dało awans Angli i Chorwacji. Mało realne, ale może... nie takie rzeczy się dzieją.
                Lubię kiedy się zieleni
                Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• grzech
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2001.04
                  • 4592

W derbach iberyjskich nie kibicowałem specjlnie nikomu. Podobało mi się sędziowanie. Frisk wlepił parę kartek, ale pozwalał walczyć.Dało się więc mecz oglądać.
                  Mecz Chechów z Holendrami był tak emocjonujacy, że nawet Moje Kochanie dało sie wciągnąć.

Comment

• JAckson
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    🍼🍼
                    • 2004.05
                    • 6123

Działo sie wiele i bardzo ciekawie.
                    Szwedzi taka mi niespodziankę sprezentowali na koniec, że hej. Choć przyznaję, że Włosi grali wyjątkowo dobrze.
                    Mecz Niemców to była droga przez męke dla jednej i drugiej drużyny. W sumie sukces Łotwy!!!
                    CZesi pokazali, że są profesjonalnym zespołem. Podłamałem sie na początku meczu: 0:2 z Holandią to w zasadzie pozamiatane. Ale Niedźwiedź i reszta - piękne niespodzianki dla ich kibiców. Pod warunkiem, że w trakcie meczu nie zejdą na zawał serca.
                    Gdyby był inny sędzia wynik mógłby być także nieco inny

Portugalia-Hiszpania. Świetny mecz, ale determinacja gospodarzy była ogromna. Szkoda, że Hiszpanie jadą do domu ale w końcu Grekom należał się awans
                    MM961
                    4:-)

Comment

• Andrewbrw
                      • 2004.03
                      • 932

bury_wilk napisał(a)
                      No a dziś kolejni sobie pojadą do domu. Najprawdopodobniej zwyciezko wyjdą Francuzi, ale ja bym chciał wyników: 1-0 dla Anglików i przynajmniej 2-0 dla Szwajcarów, co by dało awans Angli i Chorwacji. Mało realne, ale może... nie takie rzeczy się dzieją.
                      no mało realne, bo przy takich wynikach wyjdzie Anglia i SZWAJCARIA, a nie Chorwacja

Comment

• bury_wilk
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 2655

hmmm, no tak... teges... jakoś zapomniałem, że Szwajcarzy mają punkciora...
                        Ale i tak wolę, żeby były takie wyniki...

Lubię kiedy się zieleni
                        Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Wujcio_Shaggy
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.01
                          • 4628

Nawet, gdyby nie mieli, to i tak wygrywając wyprzedzają przegrywającą Chorwację - scenariusz jest ciut dziurawy - nie ma takiej możliwości, żeby z grupy wyszli Anglicy i Chorwaci. Wygląda na to, że Francuzi ze Szwajcarami nie przegrają, tak więc w walce o ćwierćfinał lepiej ustawieni są Wyspiarze, bo wystarczy im zremisować. Ale wcale nie muszą - porównując grę obu rywali w meczach z Francją, Chorwaci wypadają znacznie korzystniej.

Wczorajszy mecz "derbowy" Płw. Iberyjskiego zawiódł moje oczekiwania, spodziewałem się dużo więcej. Hiszpanie tradycyjnie szybko odpadają; kiedyś było takie powiedzenie: "Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" - nie straciło na aktualności, grali jak nigdy kiepsko: jeszcze z Rosją zaczęli nieźle, potem było coraz gorzej. Wczoraj momentami grali jak Orły Janasa (momentami, bo generalnie grali jeszcze gorzej). Portugalczycy wypadli lepiej i wygrali zasłużenie, ale nic wielkiego w tym nie było. Rosja o krok od powtórzenia niespodzianki z MŚ'94, gdy nie grając już o nic, wyprawiła do domu Nigerię pięcioma golami Salenki. Grecy jednak potrafili zebrać się na tyle, aby zachować jednobramkową porażkę, nawet trochę próbowali zremisować, bezskutecznie. Zobaczymy, co drużyny z tej grupy pokażą w ćwierćfinale, ale zbyt wiele po nich nie oczekuję.

Za to Holendrzy i Czesi stworzyli piękne widowisko, niestety sędzia usiłował zchrzanić możliwie jak najwięcej. Najlepszy jak do tej pory mecz, liczę, że gorszych już nie będzie. Tak czy owak z tej grupy powinny wyjść właśnie te dwa zespoły, sukces Niemiec z Łotwą w niczym im nie pomoże. Piszę bez cudzysłowu, bez ironii - Niemcy powinni byli ten mecz przegrać, kompletnie nie wiedzieli, co mają grać. Łotysze zaś wiedzieli i grali swoje (choć dla widza nie jest to gra ciekawa), trochę sprzyjało im szczęście, za to wyraźnie nie sprzyjał sędzia. Gdyby tak Verpakovskis strzelił gola po pięknym rajdzie przez pół boiska...
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Andrewbrw
                            • 2004.03
                            • 932

Napastnik reprezentacji Szwajcarii Alexander Frei został ukarany przez komisję dyscyplinarną UEFA odsunięciem od dzisiejszego meczu z Francją za oplucie Stevena Gerrarda.

Czemu tylko na jeden mecz?-UEFA chyba przewiduje, że Szwajcaria i tak odpadnie
                            a swoją drogą to ułatwia jeszcze bardziej sytuację żabojadów

Comment

• zythum
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2001.08
                              • 8305

Ja ciągle i jeszcze pewnie długo jestem/będę pod wrażeniem meczu Czechy - Holandia. Przy tym meczu to Portugalia - Hiszpania czy Grecja - Rosja to jakieś nudne gnioty. Hiszpanie według mnie zagrali źle taktycznie, no i odpadli. Dzisiaj liczę na odpadnięcie Anglików a jutro Włochów.
                              To inaczej miało być, przyjaciele,
                              To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                              Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                              Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                              Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                              Królowie banków, fabryk, hut
                              Tym mocni są, że każdy kradnie
                              Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Wujcio_Shaggy
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.01
                                • 4628

Z odpadnięcia Anglików nici - zagrali po angielsku i wygrali, trzeba przyznać, że zasłużenie. Rooney załadował dwie całkiem ładne bramki.
                                Apogeum Chorwatów najwyraźniej przypadło na mecz z obrońcą tytułu - dziś byli rażąco niedokładni, tracili za dużo piłek w środku. No i za cholerę nie rozumiem, jak można po strzeleniu bramki w 5 minucie zacząć grać na utrzymanie wyniku???
                                Mecz piękny nie był, ale ciekawy - sporo się działo, dużo emocji i goli. Ciekawe, co w drugim spotkaniu? Może jednak jakaś niespodzianka? Dowiem się za 2 godziny.
                                Last edited by Wujcio_Shaggy; 2004-06-21, 21:51.
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

Przetwarzanie...
                                X