EURO 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Niby można, ale jak się dogadają, żeby przegrać np. 7-8, to co wtedy? Będzie jeszcze łatwiej, niż zmówić się na remis...

Tak na marginesie, to Czesi występują w totalnie rezerwowm składzie (nawet bramkarz) - z wyjściowej jedenastki na mecz z Holandią tylko Jiranek w składzie... Ale już mieli sytuację bramkową.
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Ahumba
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9055

Wujcio_Shaggy napisał(a)
      . Ale już mieli sytuację bramkową.
      Już jedną strzelili (Śliczną) a niewiele brakowało a byłaby druga
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

doskonały rewanż za Euro;96, brawo Czesi
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Wujcio_Shaggy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.01
          • 4628

Czechy II - Niemcy 2-1. W sumie na boisku znalazło się aż czterech zawodników podstawowego składu, ale i tak nasi zachodni sąsiedzi grali za cienko. Początkowo jakby im nie zależało, od 60-tej minuty wreszcie przycisnęli, nagle dostali kontrę (piękna akcja Baroša) i było po Niemcach. Wyniku drugiego meczu oczywiście nie zdradzę...

Comment

• biermann
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.09
            • 2552

Na Niemców wystarczyły czeskie rezerwy ... my sie czegoś takiego pewno nigdy nie doczekamy. Rewelacja 100% skuteczności w obstawieniu, które drużyny chciałbym by odpadły. Obawiałem się o Niemców po meczu z Holandią - ale na szczęście ten perspektywiczny w sumie zespół ma małe doświadczenie w przodzie i bramkarza, którego już dawno powinien wymienić Lehmann
            "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
            Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
            Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
            Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
            Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• biermann
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.09
              • 2552

Z drużyn, które odpadły najbardziej mi żal Chorwacji (nie wiem czemu w końcu nic wielkiego nie pokazali) i Hiszpanii. Szkoda, że dalej jest Szwecja, chociaż z Holandią muszą w końcu polec.
              Typowany skład półfinałów to Portugalia - Holandia i Czechy -(niestety) Francja. Gdyby do tego doszło jedyną drużyną, której bym nie życzył zwycięstwa byłaby Francja
              "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
              Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
              Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
              Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
              Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• cielak
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.03
                • 2890

Piękna pierwsza bramka Hainza z wolnego!! Sędzia też "trochę" pomógł "Pepikom" nie uznając dwóch zagrań ręką. Natomiast drużynę Niemiecką tworzył (moim zdaniem) jeden zawodnik, mianowicie Balak. Reszta spała lub gdy sobie nie radziła to stosowała technikę "koszenia przeciwnika".Myślę że Niemcy podziękują za pracę Rudiemu.
                Gratulacje dla Czechów i powodzenia Niemcom, ale już nie w tych mistrzostwach.
                Pepikom cześć!!!!
                zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• robox
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.11
                  • 8188

Trzeba pogratulować rezerwom Czech za zwycięstwo nad cieniutkimi Niemcami. Fajnie, że gra dalej Holandia (Łotysze w tym meczu nie mieli nic do powiedzenia)!

Comment

• Pinio74
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.10
                    • 3881

Brawo Czechy! 3 mecze 3 zwycięstwa, drugi skład pokazał, że potrafią świetnie uzupełnić pierwszą drużynę, bramka Heinza wspaniała. Holendrzy pokazali Łotyszom gdzie ich miejsce w europejskiej piłce. Mam nadzieję, że Czesi i Holendrzy wyślą do domów obie skandynawskie drużyny. W imię zasad. I za to wypiję
                    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• bury_wilk
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.01
                      • 2655

No, to pierwszy etap mamy za sobą. Holendrzy na szczęście bez większego problemu przełknęli Łotwę, Niemiaszki dali się ogać Czechom i sprawy się wyjaśniły. Czesi zaskakują skutecznością, a Niemcy przeciwnie. Obiektywnie patrząc, to Niemcy zupełnie nie mają ataku. Reszta, to jakoś gra, ale bramek nie ma kto strzelać. Swoją drogą karny się należał, wtedy też nie byłoby bramkowej akcji Czachów...
                      Sędziowanie na Euro jest tragiczne. Tak na oko, to co drugi mecz ma wypaczony wynik, bo sędzia się kropnął.
                      Dzisiejszy mecz zapowiada się szlagierowo, ale nie dam sobie nic uciąć, że taki rzeczywiście będzie, bo ostatnio sporo razy się naciąłem. Właściwie, nie wiem komu kibicować. Skłaniam się ku Portugalczykom, ale chyba każdy wynik mnie ucieszy.

Lubię kiedy się zieleni
                      Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• JAckson
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

No to teraz mogę się delektować zmaganiami piłkarskimi (taką mam nadzieję). Niemcy i Włosi jadą do domu

Ale śmiać mi się chce z Niemców - rezerwowy skład Czechów ich ograł
                        Oni zawsze grali słabo i widać, że bez pomocy sędziów bardzo trudno wywalczyć im nawet remis (tak samo jak Włochom zresztą).

Darek Sz. wg mnie narazie meczem Czechów z Niemcami przebija wszystkie poprzednie. Rozkręca się chłopak. Co będzie dalej??

Tak czy owak zdrowie Czechów

MM961
                        4:-)

Comment

• grzech
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.04
                          • 4592

Wszystko pięknie, ale nie podoba mi się słownictwo niektórych Kolegów. Określenia typu: fryzjerzy, Helmuty, Niemiaszki są moim zdaniem nie na miejscu.

Comment

• albeertos
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 2313

JAckson napisał(a)

Darek Sz. wg mnie narazie meczem Czechów z Niemcami przebija wszystkie poprzednie. Rozkręca się chłopak. Co będzie dalej??

Taaa.. tekst o tym że "nie zdradzę Państwu wyniku drugiego meczu, ale jak Łotysze wygrają, to Niemcy ze swoimi dwoma punktami znajdą się jednak w ćwierćfinale" to rewelka. Nigdy nie zapomnę tego tekstu
                            (_)>
                            Nigdy się nie poddawaj!!!
                            Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
                            Lech jest tam gdzie jego wiara

Comment

• Wujcio_Shaggy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.01
                              • 4628

Red. Szpak. widocznie nie mógł przeboleć, że Niemcy wracają do domu, więc chwytał się każdej deski ratunku.

A dziś - cóż. Wszystko się może zdarzyć, włącznie z dogrywką (nawet nie orientuję się, czy obowiązuje "złota bramka", czy "srebrna" czy z jeszcze innego metalu) i karnymi. Lekko skłaniam się ku Portugalii; jeśli jednak byłyby karne, to przejdą Anglicy (pod warunkiem, że ich "ikona popkultury" nie będzie strzelać )

Comment

• kishar
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2003.10
                                • 1691

To że sedziowanie jest kiepskie to fakt, ale nie sadze żeby miało wpływ na wynik meczu Niemcy-Czechy, Niemcy po prostu słabo grali, a nie można zapominac o tym że Nowotny powinien wylecieć za hamski faul na Heinzie w pierwszej połowie, ciekawe jaki był by wynik jak by niemiaszki grały w 10. Wszystkie wpadki sedziego jakby sie wyrównały i wyszło sprawiedliwie.Wygrał lepszy.

Comment

Przetwarzanie...
                                X