To o jakie kwestie chodzi? skoro potrafisz z NIMI gadać bez problemu
EURO 2004
Collapse
X
-
Kto wygra to nie wiem. Gdybym wiedział na bank poszedł bym do buka i troszke pieniędzy zarobił . Chciałbym by wygrała Portugalia. Klubowy sukces juz w tym roku odnieśli to niech dołożą sukces reprezentacyjny. Poza tym wydaje mi się, że po kompletnie nie udanym sezonie ligowym Figo bedzie głodny trofeum i pociągnie tą drużyne do złota."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
darek99 napisał(a)
To Media Markt ma wielką wiarę w drużynę Niemiec [/B]
Głosowałem na Holandię, zawsze ich darzyłem wielkim sentymentem.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A ja zagłosowałem na Czechy, bo to nasi najbliżsi sąsiedzi którzy nam nic w zasadzie nie zrobili, w odróżnieniu od "krajów wschodu"
A poważnie - podoba mi się to, że w przeciągu paru lat powstała tam drużyna, która od paru sezonów liczy się w piłkarskim światku, mimo, że liga czeska do dobrych nie należy (tak jak i nasza)
Czyli jednak można, tyle że nie nad Wisłą.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Oficjalna strona Euro 2004:
BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Andrewbrw - mogłeś przewidzieć, że głosowanie zmieni się z 'kto wygra' na 'komu kibicuję'.
Kibicuję Czechom i Holendrom. Myślę, że wygrają Holendrzy, jeśli zagrają z pełnym zaangażowaniem jak w meczu ze Szkocją. No i tradycyjnie blisko finału będą Włosi, doprowadzając do rozpaczy rzesze tzw. obiektywnych kibiców.
Comment
-
-
A TUTAJ do ściągnięcia coś dla lubiących prowadzić statystyki, fajny pliczek w excelu przekładający rezultaty na tabele (u dołu strony, dla niezorientowanych szukajcie napisu "Click here to download the Finals Forecast file" )
Są też wygaszacze i tapetkiLast edited by Pinio74; 2004-06-02, 13:05.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Szwecja to dobra drużyna która potrafi być groźna dla każdego ale zawsze coś im nie wyjdzie, dla tego nie daje im szans ostateczne zwycięstwo. Tak samo jak Czechom którzy nie umieją grać konsekwentnie w obronie, ta formacja pewnie po raz kolejny zgubi naszych południowych sąsiadów.
Nie zmienia to faktu, iż kibicuję tym drużynom.
Italia ma najsłabszy skład od wielu lat ale pewnie dzięki swojej obrzydliwej grze obronnej znowu jej się uda zajść wysoko.
Comment
-
Comment