Widziałbym Holandię w finale i jej będę kibicował .
EURO 2004
Collapse
X
-
A dla mnie nie jest ważne, kto dziś wygra, i tak polegnie z Czechami w niedzielę . Gdybym miał obstawiać, to obstawiłbym Portugalczyków. Natomiast ważne jest to, aby mecz był dobry i dostarczył kupę wrażeń, emocji i dramaturgii, dokładnych podań, składnych akcji i pięknych bramek. Wtedy niech wygra lepszy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Stawiam ,że wygrają Włosi,ale będę kibicował Pomarańczowym.
Nie zmieniam zdania co do Holendrów,ale dotychczas najładniejszą piłkę grają Czesi.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
dobry mecz......wygrała rzeczywiście lepsza dziś Portugalia
słaby występ Seedorfa, niewidoczny po wejściu młody Van der Vaart, słaby mecz i wogóle słaby turniej Davidsa, zawiódł także Robben
A Portugalczycy rozegrali dobre zawody, cała drużyna zasługuje na pochwałę. Jutro nie spodziewam się wielkiego meczu...ale kto wie czy Grecy nie sprawią kolejnej niespodzianki (a niewątpliwie stać ich na to)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Dziś rzeczywiście Portugalia była lepsza, w końcówce Holandii jakby się już nie chciało grać, troche szkoda bo gdyby wyrównali, to może byłoby ciekawiej. Pierwsza połowa dobra, szybko dynamiczna, druga beznadziejna, same faule, nerowo było, mecz taki sobie, wygrała drużyna lepsza.
Za to chciałem podkreślić stronniczośc Szpakowskiego, który był ewidentnie za Portugalią,a gdy tylko gospodarze byli z piłka pod bramką to prawie dostawał orgazmu, w ogóle jak zaczął mieszać z tą kartką dla Ronadlo, uważam że jest beznadziejnym komentatorem i nie powinien wracać do komętowania meczy!!Ostatnia zmiana dokonana przez Piwofil; 2004-06-30, 22:27.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Pierwsza niewiadoma wyjaśniona. W finale Portugalia już czeka na zwycięzcę dzisiejszego meczu. Holandia dużo słabsza, grała zachowawczo, słaby Seedorf, słaba obrona, a wszystko co wczoraj pokazał Van Niestelrooy to chamskie zagrywki.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Niestety mój faworyt już odpadł, nawet nie potrafili wczoraj strzelić chociaż jednego gola. Widać było komu bardziej zależy na wygranej i jak duże znaczenie miały te dwa dni więcej wypoczynku dla ekipy gospodarzy.
Może mi ktoś wytłumaczyć po co ten portugalski Ronaldo nosi te plasterki na uszach? Pamiętam kilka lat temu piłkarze nosili plasterki na nosach ale ta moda jakoś się nie przyjęła.
Comment
-
Comment