Ja zaznaczyłem Portugalię, bo uważam że wreszcie należy im się jakiś sukces piłkarski (reprezentacja). Szczególnie po ostatnich mistrzostwach świata. Mają chłopaki pecha
Poza tym gospodarze...
Głosuję na Czechów. W tym roku doszło już do niespodzianek więc myślę że to jeszcze nie koniec. Poza tym znudzony jestem dominacją tych samych "wielkich" drużyn.
Tradycyjnie kibicuję Hiszpanom, na nich też zagłosowałem, obym tym razem jednak miło rozczarował się efektem gry tych "dyżurnych faworytów, którzy zawodzą jak zawsze"
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Wielki koncern Media Markt robi nawet reklamy ze Kto kupi 1.06 Telewizor a Niemcy zostana Mistrzem otrzyma calkowity zwrot Pieniedzy za ten telewizor
U mnie wlasnie wysiadl telewizor wiec kupilem Nowy mam nadzieje ze dostane zwrot Pieniedzy
[QUOTE]Andi napisał(a)
[B]Musza wygrac Niemcy
Wielki koncern Media Markt robi nawet reklamy ze Kto kupi 1.06 Telewizor a Niemcy zostana Mistrzem otrzyma calkowity zwrot Pieniedzy za ten telewizor.
To Media Markt ma wielką wiarę w drużynę Niemiec
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Głosowałem na Holandię, zawsze graja ładną piłkę - sporo akcji ofensywnych, doskonała technika. O ile w turnieju nie grają Polacy zawsze głosuję na Holandię.
A moimi faworytami są Chorwaci, żaluję, że nie zmieścili się w ankiecie.
Zresztą będę kibicować wszystkim braciom Słowianom czyli oprócz już wspomnianych Chorwatów - Rosjanom, Czechom i Bułgarom.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Pucak napisał(a) Głosowałem na Holandię, zawsze graja ładną piłkę - sporo akcji ofensywnych, doskonała technika. O ile w turnieju nie grają Polacy zawsze głosuję na Holandię.
becik napisał(a) A moimi faworytami są Chorwaci, żaluję, że nie zmieścili się w ankiecie.
Zresztą będę kibicować wszystkim braciom Słowianom czyli oprócz już wspomnianych Chorwatów - Rosjanom, Czechom i Bułgarom.
Dokładnie. I z nimi zawsze najlepiej się dogaduę, i nie chodzi o kwestie językowe.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment