Stawiam na Polskę, orły Janasa pojadą z dziką kartą, już Hajto to załatwi, nie takie sprawy Hajto potrafi załatwić, słyszałem że Listkiewicz ma sędziować finał , nie ma innej możliwości, mistrzem Europy będzie Polska.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Bramkarz reprezentacji Rosji Siergiej Owczinnikow powiedział, że „sborna” jest zdecydowanym faworytem mistrzostw Europy.
„Na mistrzostwach jest zdecydowany outsider, czyli Łotwa. Rosja jest zdecydowanym faworytem do zdobycia tytułu mistrza Europy” – powiedział Owczinnikow, przebywający razem ze swoimi kolegami z reprezentacji w ośrodku treningowym pod Moskwą.
„Możecie śmiać się z moich słów, ale ja jestem reprezentantem Rosji i mówię o naszych szansach zupełnie serio. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie wierzy w naszą drużynę. Wszyscy traktują poważnie Niemców, którzy przegrywają 1:5 z Rumunią, a nikt nie liczy na nas” – dodał rosyjski bramkarz.
Bukmacherzy z londyńskiej firmy William Hill ocenili szansę Rosji na wywalczenie tytułu mistrza Europy na 66/1.
Może jednak było błędem nie umieszczenie Rosji w ankiecie?
Od czego mamy Tomka Hajto, dla niego załatwić wagon papierosów to pestka, to co, mistrza nie załatwi?.
Z ostatniego zgrupowania po trzech godzinach wyjechał do Niemiec, podobno miał tam pilną sprawę do załatwienia , pewnie chłopak załatwia co trzeba, już ja swoje wiem.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment