Stawiam na Polskę, orły Janasa pojadą z dziką kartą, już Hajto to załatwi, nie takie sprawy Hajto potrafi załatwić, słyszałem że Listkiewicz ma sędziować finał , nie ma innej możliwości, mistrzem Europy będzie Polska.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Bramkarz reprezentacji Rosji Siergiej Owczinnikow powiedział, że „sborna” jest zdecydowanym faworytem mistrzostw Europy.
„Na mistrzostwach jest zdecydowany outsider, czyli Łotwa. Rosja jest zdecydowanym faworytem do zdobycia tytułu mistrza Europy” – powiedział Owczinnikow, przebywający razem ze swoimi kolegami z reprezentacji w ośrodku treningowym pod Moskwą.
„Możecie śmiać się z moich słów, ale ja jestem reprezentantem Rosji i mówię o naszych szansach zupełnie serio. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie wierzy w naszą drużynę. Wszyscy traktują poważnie Niemców, którzy przegrywają 1:5 z Rumunią, a nikt nie liczy na nas” – dodał rosyjski bramkarz.
Bukmacherzy z londyńskiej firmy William Hill ocenili szansę Rosji na wywalczenie tytułu mistrza Europy na 66/1.
Może jednak było błędem nie umieszczenie Rosji w ankiecie?
Od czego mamy Tomka Hajto, dla niego załatwić wagon papierosów to pestka, to co, mistrza nie załatwi?.
Z ostatniego zgrupowania po trzech godzinach wyjechał do Niemiec, podobno miał tam pilną sprawę do załatwienia , pewnie chłopak załatwia co trzeba, już ja swoje wiem.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Założony 20 lat temu browar restauracyjny "Zum Alten Dessauer" znajduje się w samym centrum siermiężnego, NRD-owskiego miasta Dessau.
Z dworca kolejowego można podjechać 2 przystanki tramwajem, lub dojść 1 km pieszo.
Obiekt co prawda znajduje się w ścisłym centrum,...
Browar restauracyjny w mieście urodzin Alberta Einsteina, znajdujący się w samym centrum na starym mieście przy ratuszu.
Odległość od dworca (800 metrów) można przejść pieszo, lub podjechać tramwajem.
Olbrzymi, jednoprzestrzenny lokal ma wiele zakamarków. Dużych rozmiarów...
Browar restauracyjny w hotelu w centrum Monachium z doskonałą lokalizacją, 5 minut spacerem od głównego dworca kolejowego.
Eleganckie i stylowo urządzone wnętrze lokalu jest bardzo przestronne.
Po wejściu znajdujemy się przy barze na przeciwko którego stoi wielka, masywna warzelnia....
Kranj to jedno z najludniejszych słoweńskich miast z małą, aczkolwiek urokliwą starówką.
Z Ljubljany można tu dojechać w poł godziny pociągiem kolei Słoweńskich SŻ.
Od 2016 roku działa tu browar regionalny "Kranjska Pivovara".
Niestety przybytek zlokalizowany...
Bardzo ciekawy browar restauracyjny, znajdujący się nieco na uboczu na zachód od ścisłego centrum i wielkiego zgiełku turystycznego Lizbony.
Browar istnieje od 2016 roku i niedawno hucznie świętował swoje 7-mio lecie.
Niepozorne wejście i chaotyczny, lecz swojski ogródek z prostymi...
Comment