3 : 1 dla Portugalii. Jeśli Grecy nawet z nami przegrywają ...
EURO 2004
Collapse
X
-
Mam propozycję, niech ART otworzy temat zbiorczy ME 2004, bo jak zaczniemy każdy mecz opisywać oddzielnie to ...
A co do wyniku tego meczu to myślę, że będzie 3:0 dla Portugalii.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No sporo wyników w tym mój już nieaktualny.
Grecy prowadząWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ale jazda
już 2:0 dla GRECJIWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Stawiam na 1 : 1 dla Portugalii. Nawet jak nie strzela bramy, to Grecy sobie sami strzelą."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Ludzie juz 70 minuta i nadal 2:0 dla Grcji
Lepiej nie zakladac sie
Comment
-
-
2:1 dla GRECJI
W drugim meczu też poproszę o niespodziankę.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Hannibal napisał(a)
Pierwszy słyszę, że się mówi 1:1 dla konkretnej drużyny. Czy może przepisy się zmieniły? Co jest lepsze: 1:1 dla Portugalii, czy 1:1 dla Grecji? Człowiek z kszesła może zlecieć, jak takie rewelacje czyta
Comment
-
-
No nie będę pisał kto zgadł wynik i komu się należy piwo
Byłem za Grecją ale nie zmienia to faktu, iż postawa Portugalii mnie rozczarowała. Chyba rzeczywiście nie wytrzymali stresu a do tego ich trener ustawił jakąś śmieszną taktykę. Środkowi pomocnicy przypominali mi Polaków, po prostu ich nie było. Po mimo tego, że Grecy grali bardzo asekuracyjne to jednak ich gra mogła się momentami podobać.
Comment
-
-
Ogólnie to wydaje mi się że trener Portugalczyków powinien bardziej postawic na młodych piłkarzy bo starsi się już trochę wypalili. Pewnie w następnym meczu wyciągnie wnioski i będzie juz grało więcej zawodników z Porto.
A tak na marginesi to po pierwszym meczu te mistrzostwa zaczynają przypominać poprzedni mundial kiedy to najwięksi faworyci odpadli już na początku. Zresztą Liga Mistrzów też to pokazała. Ale to dobrze bo aż miło patrzeć na piłkarzy, którzy nie mają nic do stracenie i grają na całego jak na EURO 2000 Słowenia.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment