EURO 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andrewbrw
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.03
    • 932

baklazanek napisał(a)
    Dzięki Anglikom miałem się z czego dzisiaj pośmiać bo jakoś wcześniej brakowało okazji ku temu.
    Po tym meczu Erikson powinien albo podać się do dymisji albo zmienić w końcu taktykę. Widać, że długi czas trenował kluby z Serie A. Gra typowe catenacio czy jak to się tam nazywa. Jeżeli przypomnimy sobie ostatnie MŚ w wykonaniu Anglii to w ważnych meczach grali identycznie. Przez to odpadli z Brazylią! Powinni się też nauczyć, że na każdym turnieju znajdzie się w śród nich jakiś za przeproszeniem debil. Najpierw czerwona kartka ?modela? następnie szmata Seamana a teraz Gerard. Ciekawe co będzie za dwa lata
    W sumie się nie martwię bo Anglii nie lubię.
    kto to kur..ka jest gerard chłopie odpuść sobie...ciekwe co byś napisał w 89min. spotkania... fakt że mecz trwa trochę dłużej...do dymisji to ty się podaj... wszystko to SPISEK NACJI RZĄDZĄCEJ ŚWIATEM...----jakiej?

Comment

• Morbital
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.03
      • 72

Ja tam lubię Angoli ale fakt nie popisali się... Szkoda bo obawiam się że to źle rokuje na przyszłość. Francuzi byli bardzo
      kiepscy, nie pokazali nic poza uporem i determinacją. Generalnie jestem wkur........

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Chorwaci pokazali straszną cieniznę i typowe dla piłkarzy bałkańskich chamstwo graniczące z sadyzmem. Sędzia był wyjątkowo pobłażliwy dla ich wybryków, na dobrą sprawę powinien kilku wyrzucić z boiska. Wynik niczego nie przesądza, ale trudno przypuszczać, żeby zrobili jakąś nadzwyczajną karierę.

Następny mecz dużo lepszy, ale cóż - Francuzi niczego nadzwyczajnego nie pokazali, ale Anglicy sami sobie są winni - najpierw Beckham nie strzela karnego, a potem obrońcy beztrosko prokurują dwie sytuacje pod bramką. Gdybym miał zgadywać, to większe szanse daję Anglikom - wykazują chyba wiekszą chęć do gry i znani są z tego, ze potrafia orać do ostatniej minuty. Na mnie zrobili lepsze wrażenie mimo nieudanych ostatnich 15 minut.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Anglikom można po wczorajszym meczu przylepić znaczek FRAJERZY !!!
          W sumie na na nich stawiałem a oni dali się w taki głupi sposób wykiwać cieńkim Francuzom.

Comment

• baklazanek
            † 2014 Piwosz w Raju
            • 2001.08
            • 3562

Andrewbrw napisał(a)
            kto to kur..ka jest gerard chłopie odpuść sobie...ciekwe co byś napisał w 89min. spotkania... fakt że mecz trwa trochę dłużej...do dymisji to ty się podaj... wszystko to SPISEK NACJI RZĄDZĄCEJ ŚWIATEM...----jakiej?

Wybacz zjadłem jedno R.
            Z pewnością bym się podał do dymisji na miejscu szwedzkiego trenera, no ale fakt może troszkę się pospieszyłem w końcu to dopiero pierwszy mecz. Nie zmienia to jednak faktu, iż reprezentacja Albionu gra tak jak napisałem wcześniej czyli beznadziejnie. Zmiana taktyki jest konieczna bo inaczej szykuje się szybki powrót do domu zaraz po ćwierćfinale a może i szybszy.

Comment

• bury_wilk
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.01
              • 2655

Na razie żadna drużyna mnie nie powaliła na kolana, ale pewnie nie chcieli odkrywać wszystkich atutów. Portugalia dała ciała na całej linii i już na początku niespodzianka. Grecy zagrali pod Niemcem i po niemiecku. Hiszpanie pokazali niezły footbol, ale i tak przy odrobinie pecha Rosja mogła im coś strzelić. Bardzo podobała mi się gra Vicente. Chorwacja cieniutka jak kartka papieru, z tego co zaobserwowałem, to specjalizowała się głównie w "grze z łokcia". Szwajcarzy też słabiuteńcy, ale wydaje mi się, że mieli przebłyski. No i Anglia-Francja... Takiego frajerstwa (pecha?) to dawno nie widziałem. Powinno być 2-0 i dowidzenia, a tu 1-2. Nie lubię żabojadów i byłem za Anglią, ale po meczu chciało mi się tylko śmiać. No i Szpakuś o mało się nie posiusiał krzycząc "Zizuuuu!!!".
              Zobaczymy co dalej. Myślę, że dzisiejsza i jutrzejsza grupa są ciekawsze, bo bardziej wyrównane.

Lubię kiedy się zieleni
              Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• zythum
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.08
                • 8305

Trochę się zrobił bałagan bo w końcu ja nie wiem gdzie opisywać wrażenia z EURO, tutaj czy w piwie o sporcie. Apeluję więc o podjęcie arbitralnej decyzji przez ART-a.

Andrewbrw - daruj sobie takie komentarze, są obrzydliwe i chamskie.
                Sam nie jestem święty ale ...
                To inaczej miało być, przyjaciele,
                To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                Królowie banków, fabryk, hut
                Tym mocni są, że każdy kradnie
                Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• zythum
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2001.08
                  • 8305

Na razie drużyny którym w odbytych meczach kibicowałem czyli Rosja i Chorwacja, nie pokazały nic ciekawego. Czekam na Czechów.
                  Co do meczu Francja - Anglia, to jak na wielkie oczekiwania, wielkie rozczarowanie. No, ale to dopiero mecze grupowe. Ważne, że chociaż ostatnie minuty wynagrodziły 80 minutową nudę. Brawa dla Francji, że zagrała na nosie zadufanym w sobie Anglikom.
                  To inaczej miało być, przyjaciele,
                  To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                  Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                  Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                  Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                  Królowie banków, fabryk, hut
                  Tym mocni są, że każdy kradnie
                  Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Angole mając już na widelcu Francuzów ,końcówkę zagrali jak kelnerzy-to mistrzostwo świata nie dowieźć pewnego już zwycięstwa.Pewien pan na B.jeszcze się widać nie wyleczył ze strzelania karnych Gra Francji w mnie rozczarowała ciągle te wrzutki na dobrze grających główką obrońców angielskich.W sumie bardzo zacięty, twardy mecz stojący na wysokim poziomie,tylko troszkę za mało celnych strzałów na obydwie bramki.Mecz Anglia -Chorwacja będzie chyba na noże...
                    Pan "Żaba"-fenomenalnie walił babola za babolem ,ale słowo przepraszam nie przeszło mu przez gardło

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• Andrewbrw
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2004.03
                      • 932

Wydaje mi się że Beckham za dużo się rządzi... nawet ja wiedziałem w który róg strzeli to co dopiero Francuz który grał z nim w klubie David swoją zakręconą nóżką zawsze strzela w lewo
                      no cóż dali się ogać jak małe dzieci.
                      Dziś liczę na niespodzianki, czyli porażkę Włoch i Szwecji!

PS.
                      Sam nie jestem święty ale ...
                      no to jest nas dwóch

Comment

• robox
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.11
                        • 8188

Andrewbrw napisał(a)
                        Dziś liczę na niespodzianki, czyli porażkę Włoch i Szwecji!
                        Także liczę, że duński dynamit eksploduje dzisiaj we włoskim makaronie .

Comment

• Piecia
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2002.02
                          • 3312

oj działo się wczoraj - ze zdumiewającą precyzją przy stanie 1-0 dla angoli (w momencie kiedy Zidane ustawiał piłke do strzału z wolnego) stwierdziłem ze skończy się 2-1 i tak też było (a byłem za Anglia bo szczęście Francji mnie dobija)

A dziś
                          Włochy - Dania 0-0
                          Szwecja - Bułgaria 2-0
                          Koniec i bomba,
                          Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• biermann
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.09
                            • 2552

No ładnie trafiam jak kulą w płot, ale pewno tak ma być. Dzisiaj jestem za Danią więc obstawiam 2 : 0 dla Włochów , drugi mecz pomijam bo absolutnie należy do typu którego nie cierpię - Szwecja gra nudnie, a Bułgaria .... co oni tam właściwie robią ?? Będe mógł wieczorem spokojnie sie pakować na Żywiec
                            Last edited by biermann; 2004-06-14, 16:02.
                            "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                            Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                            Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                            Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                            Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• zirel
                              Gość
                              • 2004.05
                              • 60

a ja stawiam 1-0 dla Danii,ale kciuki trzymam za Włochów

Comment

• YouPeter
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.05
                                • 2379

zythum napisał(a)
                                Trochę się zrobił bałagan bo w końcu ja nie wiem gdzie opisywać wrażenia z EURO, tutaj czy w piwie o sporcie. Apeluję więc o podjęcie arbitralnej decyzji przez ART-a
                                To już jest chyba oficjalny wątek EURO 2004 bo moje starsze wypowiedzi z innych tematów znalazły się tutaj.

Zaochocony tym że trafiłem wynik Anglii z Francją dzisiaj stawiam że Włosi wygrają 2 : 0
                                Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

Przetwarzanie...
                                X