EURO 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Kontra modelowa, jak z podręcznika. Na tego (historycznego ) gola zanosiło się już od trzydziestej minuty - Czesi bili głową w mur, a przecież głowa służy do myślenia. Teraz będzie jeszcze trudniej, Łotysze się zamurują na amen...

Aha: Czesi faktycznie mieli mnóstwo okazji... (FCJP )
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Zasłużone zwycięstwo Pepików,ale się strasznie namęczyli.Są dalej w grze.To chyba wszystko o tym meczu na jedną bramkę.

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Wujcio_Shaggy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.01
        • 4628

I mecz się skończył. Czesi wyrównali (piękna akcja Poborskiego) i... zaczęli grać to samo, co w pierwszej odsłonie. Gdyby nie fatalny błąd łotewskiego bramkarza, to chyba by nie wygrali. Tak czy owak wypadli niespecjalnie, ale i tak lepiej od pana redaktora, który wstawił im do składu niejakiego "Żiranka" (pisze się Jiranek)...
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• YouPeter
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.05
          • 2379

W sumie dobrze że Czesi wygrali bo przynajmniej maja jakiąś szansę wyeliminować Niemców lub Holendrów.

A tego komentatora już dawno piwinni wyrzucić z TVP. Tego się nie da słuchać. Poprostu komentarz dla niewidomych.
          Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• baklazanek
            † 2014 Piwosz w Raju
            • 2001.08
            • 3562

Mnie jakoś przebieg tego meczu nie zaskoczył. Wystarczy, że sobie przypomnimy wyniki Łotyszy z eliminacji i wszystko będzie jasne. Ciekawe tylko czy starczy im sił na kolejne mecze.
            No to za pomarańczowych

Comment

• Pogoniarz
              • 2003.02
              • 7971

Pomarańczowi zagrali w pierwszej połowie beznadziejnie i przy konsekwentnej grze Niemców przegrywają zasłużenie.Mecz jak dla mnie bardzo przeciętny.

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• baklazanek
                † 2014 Piwosz w Raju
                • 2001.08
                • 3562

Ja nerwowo nie wytrzymałem i wyłączyłem telewizor. Spodziewałem się o wiele lepszej gry ze strony Holandii a nie stylu podobnego do naszych piskląt. Nie zmienia to faktu że nadal im kibicuje ale lepiej dla telewizora będzie jak przez najbliższe 20 minut nie będę go włączał.

Comment

• Pogoniarz
                  • 2003.02
                  • 7971

baklazanek napisał(a)
                  Ja nerwowo nie wytrzymałem i wyłączyłem telewizor. Spodziewałem się o wiele lepszej gry ze strony Holandii a nie stylu podobnego do naszych piskląt. Nie zmienia to faktu że nadal im kibicuje ale lepiej dla telewizora będzie jak przez najbliższe 20 minut nie będę go włączał.
                  Przydało się połowicznie Remis uważam za sprawiedliwy i można było się takiego wyniku spodziewać przed meczem.Niezła kosekwentna gra Niemców,Holendrzy niestety...

Prawie jak Piwo
                  SZCZECIN

Comment

• YouPeter
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.05
                    • 2379

1:1 to dobry wynik bo Czesi sa na pierwszym miejscu. Teraz tylko trzymać kciuki żeby w następnym meczu pokonali Niemców i awans mają raczej zapewniony.
                    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• biermann
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.09
                      • 2552

Z przyczyn przeróżnych nie oglądałem dziś meczy tylko skróty z bramkami. No Czesi to niby gnietli ale w sumie grabarzowi z łopaty uciekli.
                      Jutro pierwsze konkretne rozstrzygnięcia bo po pierwszej rundzie jeszcze wszystko może się wydarzyć.
                      Plan jest taki Hiszpania i Portugalia muszą wygrać, dlaczego?? Bo Grecy już się nasycili euforią i drugiego takiego meczu nie rozegrają a Rosja od dawna jest moim kandydatem do pakowania walizek i niech to zacznie robić już jutro.
                      "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                      Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                      Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                      Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                      Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• YouPeter
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.05
                        • 2379

Dopiero teraz w drugiej kolejce się okarze kto tak naprawdę może dojść daleko a kto miał tylko w danym meczu szczęscie. Ciekawe czy Grecja będzie takim samym czarnym koniem jak Słowenia 4 lata temu?

Comment

• Krzysiu
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2001.02
                          • 14936

Po zakończeniu pierwszej rundy podtrzymuję opinię, że na finał zasłużyły Szwecja i Dania.

Łotwa broniła się dzielnie, ale widać jednak róznicę conajmniej jednej klasy. Być może, gdyby nie bronili się tak kurczowo i więcej próbowali zagrozić Czechom w drugiej połowie, wygraliby by ten mecz. Ale widać było, że po prostu nie mają sił.

Czesi słabizna, z taką nudną grą nie mają czego szukać. Może to wypadek przy pracy, ale ja sądzę, że Czesi są przereklamowani.

Niemcy nie byli faworytem meczu, ale jak zwykle w turnieju pokazali solidną piłkę i sądzę, że będą poważnym kandydatem do finału. Gdyby bardziej sprężyli się w drugiej połowie, wygraliby mecz. Zrobili to samo co Łotysze - pozwolili przeciwnikom pohasać. Bardzo dobrze zaprezentowali się młodzi zawodnicy - będą Niemcy mieli z nich pociechę.

Holandia zawiodła. Same gwiazdy, a drużyny brak. Pierwsza połowa beznadziejna, druga trochę lepsza, ale jak na takie nazwiska to porażka.

Comment

• Pinio74
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.10
                            • 3881

Moje podsumowanie wczorajszych meczy: Czesi wypadli słabo, chociaż ciężko grać z drużyną broniącą sie w 11-stu to myślałem, że pokażą coś lepszego niż te wrzutki na Kollera. Chcieli pewnie wygrać jak najmniejszym nakładem sił, a namęczyli się niemiłosiernie fizycznie i psychicznie. Pewnie to się odbije na ich grze w nastepnych meczach. Drugi mecz, czyli Holandia - Niemcy - jak dla mnie na razie największy zawód EURO czyli Holandia. Niemcy wystawili młodą drużynę i niewiele brakowało a by wygrali. Po wczorajszych meczach nadal mój typ na 1 miejsce w grupie to Czesi.
                            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• robox
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.11
                              • 8188

Czesi ostro się napocili z Łotyszami i o mało co nie sprawili dużej niespodzianki. Bo każdy wynik, oprócz zwycięstwa z Łotwą mozna tak nazwać.
                              Drugiego meczu Holandia- Niemcy nie udało mi się obejrzeć, ale widzę, że dużo nie straciłem.

Comment

• JAckson
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🍼🍼
                                • 2004.05
                                • 6123

Mecz Czechów to była dziwna sprawa. Chyba za bardzo chcieli strzelić szybką bramkę i potem czekać, aż sie przeciwnik otworzy. Nerwów mnie to trochę kosztowało.

Niemcy za to zaskoczyli mnie pozytywnie. Oczywiscie kibicowałem Holandii, ale Niemcy pokazali się z dobrej strony. To juz inna gra. Ta inność pokazała się również w tym, że Niemcy dali sobie strzelić bramkę w końcówce meczu. Generalnie grupa D to będzie walka do ostatniego meczu.

Dzisiaj Portugalia - niezły ciężar na nich spoczywa
                                MM961
                                4:-)

Comment

Przetwarzanie...
                                X