EURO 2004

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Mecz Danii z Bułgarią rozczarował mnie.Nie rozumiałem taktyki Bułgarów Przegrywali do przerwy 0:1 i w drugiej połowie nie ruszyli ostro na Duńczyków-czemu?Psychika u nich jest bardzo słabą stroną.
    Sędziowanie też niestety po raz kolejny słabiutkie.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• Ahumba
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9087

Pogoniarz napisał(a)
      Mecz Danii z Bułgarią rozczarował mnie.Nie rozumiałem taktyki Bułgarów Przegrywali do przerwy 0:1 i w drugiej połowie nie ruszyli ostro na Duńczyków-czemu?Psychika u nich jest bardzo słabą stroną.
      Sędziowanie też niestety po raz kolejny słabiutkie.
      A gdzie ocena komentatora?
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pogoniarz
        • 2003.02
        • 7971

Ahumba napisał(a)
        A gdzie ocena komentatora?
        Starałem się "wyłączyć"i nie słuchać tego paplania Nawet mi się to udało-z lekka słuchałem muzyki i delektowałem się piwkiem

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• zythum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.08
          • 8305

Bułgarzy znowu oszukani. Oj Słowianie jak na razie nie są lubiani przez sędziów, którzy mylili się już na niekorzyść Bułgarii, Chorwacji i Rosji. Sam mecz Danii z Bułgarią nudny ale dzięki temu sobie spokojnie popiłem pszeniczniaka z Obolona.
          To inaczej miało być, przyjaciele,
          To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
          Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
          Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
          Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
          Królowie banków, fabryk, hut
          Tym mocni są, że każdy kradnie
          Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• cielak
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.03
            • 2890

Włosi przysnęli i mamy 1:1.!!
            zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• Morbital
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.03
              • 72

Mam nadzieję że to nie koniec i Szwedzi dobiją modeli , a Szpakowski się popłacze.

Comment

• Pogoniarz
                • 2003.02
                • 7971

Jestem naprawdę pod wrażeniem gry Italii- niesamowita metamorfoza w porównaniu do meczu z Danią Szwedzi nie potrafili Włochów w żaden sposób "ugryźć" do 75 minuty. Od tej pory Szwedzi w końcu ruszyli,bramka dla nich to był majstersztyk Świetny mecz ,oby takich więcej!
                Mecz Szwecja-Dania to dopiero będzie "jazda"

Prawie jak Piwo
                SZCZECIN

Comment

• cielak
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.03
                  • 2890

Morbital napisał(a)
                  Mam nadzieję że to nie koniec i Szwedzi dobiją modeli , a Szpakowski się popłacze.

Koniec, a "Szpak" płacze jak bóbr.

P.S. Ciekawe co słychać u Piechniczka i czy dalej ma kominek?
                  zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• Morbital
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.03
                    • 72

Nie zdążyli. Szkoda, ale mecz dobry. Włosi pokazali się z dobrej strony, może będzie ich na coś stać w tych mistrzostwach. Nadal liczę na Szwedów, chyba się trochę dzisiaj oszczędzali.
                    No to wracam do Lwóweckiego...

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

Rany, pierwszy raz w życiu widziałem Włochów, którzy prowadząc nadal nacierali na bramkę.

Jak ten Ibrahimowić to strzelił, po raz drugi muszę wstawić tę mordkę

Przy dobrym układzie Włosi wylecą z mistrzostw, co automatycznie będzie dla mnie oznaczać udany turniej. Dania potwierdziła dobrą formę w odróżnieniu od Szwecji, która wyszła na boisko chyba tylko po to, żeby statystować, strasznie się zawiodłem.

W sumie kibicuję Francuzom za ładny futbol, ale zmowa milczenia, jaka objęła bramkę strzeloną przez Trezegueta po zagraniu ręką trochę mnie zniesmacza. W Wyborowej nawet słówkiem się nie zająknął komentujący ten mecz Rafał Stec, który od paru tygodni pisze o Francji orgazmiczne teksty.

Tak słabo grających Anglików dawno nie widziałem, a Rooney to przede wszystkim cham, a dopiero potem talent. Jeśli FA nie pójdzie po rozum do głowy i nie wywali Ericssona, to jeszcze długo będziemy się męczyć grą Anglików, a kibice angielscy płakać nad porażkami swojego zespołu. Drużyny grające ultradefensywnie przegrywają co prawda minimalnie, ale jednak z reguły przegrywają. Mieć taki potencjał jak Anglia lub Włochy i grać defensywnie to frajerstwo do kwadratu.

Comment

• Wujcio_Shaggy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 4628

Może niech FA nie wywala Ericssona przed końcem eliminacji

Metamorfoza Włochów niesamowita, Szwedzi wypadli słabiej. Gol Ibrahimovicia przejdzie do historii.
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• YouPeter
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.05
                          • 2379

Włosi naprawdę zagrali piękny mecz i mam nadzieję, że uda im się przejść dalej. Na uwagę zasługuje również ładne zachowanie Buffona na konferencji prasowej - nie tłumaczył sie tym że strzał Ibrahimovica był tylko i wyłącznie szczęśliwym trafem ale pogratulował mu talentu. I jak to ktoś na forum dobrze podsumował: "Buffon to nie Totti ale za to Totti to byfon"
                          Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• grzech
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.04
                            • 4592

Bierman - Szwedzi z Włochami nie poszaleli, ale się nie nudziłem.

Comment

• Andrewbrw
                              Kapitan Lagerowej Marynarki
                              • 2004.03
                              • 932

żąleną napisał(a)

Tak słabo grających Anglików dawno nie widziałem, a Rooney to przede wszystkim cham, a dopiero potem talent. Jeśli FA nie pójdzie po rozum do głowy i nie wywali Ericssona, to jeszcze długo będziemy się męczyć grą Anglików, a kibice angielscy płakać nad porażkami swojego zespołu. Drużyny grające ultradefensywnie przegrywają co prawda minimalnie, ale jednak z reguły przegrywają. Mieć taki potencjał jak Anglia lub Włochy i grać defensywnie to frajerstwo do kwadratu.
                              To kiedy Anglicy grali lepiej? na ostatnich Euro?nawet nie wyszli z grupy! Na ostatnich Mś całkiem całkiem, ale wtedy to był zupełnie inny skład, Rooney to przede wszystkim twardziel i cwaniak bez kompleksów jak na sój wiek -taki typowy Angol, takich napastników brakuje! FA jeśli wywali Ericssona to nie będzie trenera na Euro i dopiero będzie tragedia zmiana trenera nic nie pomoże- to myślenie typowe dla polskich klubów i reprezentacji=zmień trenera będzie super! Anglia wcale nie ma silnego składu, to zbieranina nielicznych Anglików z klubów, które oblegane są zagranicznymi piłkarzami, najlepszym przykładem jest James- po prostu nie ma lepszego ANGLIKA! Ericsson ma małe pole do popisu, to na pewno nie jest drużyna która może wygrać EURO, choć szczerze im tego życzę

Włosi wczoraj zagrali o niebo lepiej, nie było gwiazdorstwa i fryzjerstwa jak z Danią, naszczęscie nie wygrali i zapowiada się ciekawa ostatnia kolejka

Comment

• Pogoniarz
                                • 2003.02
                                • 7971

Sędziowanie na tych ME jak tak samo słabiutkie jak na ostatnich MŚ Maluczczy nie mają prawa zaistnieć-liczy się oglądalność(jak w piwnym świecie zysk na chama);karny dla Łotyszy był przecież ewidentny(jeden na pewno).Łotysze co prawda wyróżniali się tylko niesamowitym przyśpieszeniem i wybieganiem ,ale Niemcy kompletnie nic godnego uwagi nie pokazali.Choć granie przeciwko 11 zawodnikom praktycznie tylko broniących się na 30 metrze swojej połowy nie jest zbyt proste.
                                Niemcy po tym remisie mogą mieć ogromne problemy z wyjściem z grupy,wiele będzie zależeć od wyniku meczu Czechy-Holandia.

Prawie jak Piwo
                                SZCZECIN

Comment

Przetwarzanie...
                                X