Andrewbrw napisał(a) Pogoniarz, dobra dobra,ale Włosi i tak ledwo co wymęczyli 2-1 w doliczonym czasie gry! a poza tym jak Włosi odpadają to nie ma przekrętów
Chodzisz na mecze ?Ja od ponad 20 lat -dlatego twierdzę,że meczyk był ustawiony ,to się czuło w drugiej połowie Włochów też nie cierpię,ale układy to sku...Bramka na 2:2 dla "spokojności"-Włosi jednak mogli strzelić i ...strzelili na dobranoc
Dania odpuściła i to się na nich zemści. Byłem i jestem za Danią ale z Czechami nie mają szans. By uczciwie pacneli Szwedów ci byliby za burtą a sami weszliby z pierwszego miejsca. Włochów nie lubię - ale Szwecji bardziej. A najbardziej z tego wszystkiego będzie mi żal Duńczyków jak odpadną po meczu z Czechami
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Też nie wróżę im kariery na Euro, ale Pogoniarz chodzisz na mecze a na Euro byłeś? jest oczywiste, że Skandynawowie nie chcieli zrobić sobie krzywdy, uważam ,że jeśli w takiej samej sytuacji znależliby się Polacy i CZesi skończyłoby sie podobnie, z resztą większośc druży , jeżeli jest możliwość awansu to wiadome jest ,że gra się na wynik , który to umożliwia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodzisz na mecze to wiesz! jeśli np. Pogoń i np potencjalny Górnik Wałbrzych zremusują i awansują do pierwszej ligi to co ,spodziewasz sie że któraś z tych drużyn wygra?
Szkoda, że Duńczycy odpuścili mecz i wynik, który był znany od rana, stał się faktem. Tak, jak na konkursach np. Eurowizji, Skandynawowie razem się wspierają (mi się to się nie podoba). Tak, czy inczej brawa dla Danii (z Czechami powinni sobie poradzić) !
Dla mnie jest wszystko jasne, Włosi odpadli i mogą mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie!!! Zawalili mecze ze Skandynawami, i ledwo co wymęczyli wygraną z Bułgaria!-tu też dopatrywałbym się oddania spotkania-95min gry i bramka!
Moje odczucia są takie same jak większości forumowiczów. Mecz ustawiony, zgodnie ze scenariuszem teraz gra Dania, a potem gra Szwecja. Z całego meczu zapamiętam tylko 1 bramkę Tomassona, była bardzo ładna. Przy drugiej bramce dla Szwecji bramkarz sparował lekką piłkę akurat tam, gdzie stał Szwed. No tak, ale piłka była mokra
Mam nadzieję, że ten mecz skandynawów był ich przedostatnim meczem na Euro. Włosi jadą do domu - dobrze im tak.
Rewelacja - Włosi odpadli. Jeszcze Niemcy i będzie systuacja jasna
Co do meczu Danii i Szwecji to na początku zaskoczyło mnie to, że obie drużyny jednak nie myslą o jakiś układach. Potem mecz potoczył się jak widzieliśmy i nie wiem - może to jednak przypadek. Schodzący z boiska Szwedzi byli bardzo wystraszeni. Może był układ, a Duńczycy dopiero na samym końcu umożliwili remis? W każdym razie Szwecja o mały włos wypadła by z mistrzostw.
Ale jazda
Pierwsza brama dla Danii, przepiękna. Potem było coraz śmieszniej. Przy stanie 2-1 Duńczycy stworzyli sobie kilka niezłych okazji i oddali parę grożnych strzałów, ale jakoś nie weszło ... Po 2-2 Szwedzi jeszcze trochę pograli, a potem wszystko stanęło. Ostatnie minuty, oczekiwanie na gwizdek, rozbawiły mnie do łez. Szwadzki bramkarz i czterech obrońców podawało sobie od niechcenia piłeczkę i męczyli się przy tym strzasznie, bo cały ciężar gry spadł na nich. Reszta poszła na piwo razem z Duńczykami. Przekomiczne. Włosi do 93, czy tam 94 minuty nie mogli sobie dać rady i o mały włos, nie musieliby się bulwersować na skandynawów, tylko na siebie.
Nic to, kręci się dalej. Ja tam nie straciłem sympatii dla Duńczyków.
Jeśli ciągnąć dalej spiskową teorię dziejów, to dziś Czesi się podkładają Niemcom, bo im to rybka, a można dłużej odpocząć. Po za tym łączy ich piwna pasja . A poważnie, to wszystko się może jeszcze stać. Ja bym nie skreślał nikogo. I Niemcy i Holendrzy i Łotysze mają takie same, lub bardzo podobne szanse na wyjście z grupy.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
A ja się obawiałem, iż mecz będzie bardzo nudny. Dla czego? Szpakowski już na samym początku powiedział, że Duńczycy zrobią wszystko co w swojej mocy żeby nie strzelić gola Na szczęście zmienili zdanie.
Comment