Gratulacje dla Holandi, a finał i tak będzie Portugalia-Czechy.
EURO 2004
Collapse
X
-
Piwofil napisał(a)
Powtórka pokazała że stał minimalnie za obrońcami i był spalony.
Chciałbym aby w finale Holendrzy zagrali z Czechami, wtedy jakkikolwiek wynik zadowoliby mnie
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Holandia była lepsza tylko o ten jeden karny. Mecz nudny, wg mnie bardziej na zwycięstwo zasłużyli Szwedzi. Holandia z taką grą nie powinna wyjść z grupy, mam nadzieję, że nie zagrają o pierwsze miejsce."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Z meczu najciekawsza była dogrywka, w której dopiero było trochę gry. Wcześniej nuda, brak koncepcji Holendrów (walenie w mur indywidualnymi akcjami), z drugiej dobra organizacja gdy Szwedów ale nic poza tym.
Podczas wykonywania karnych wrażenie zrobił na mnie bramkarz Holendrów - ten jego teatr, patrzenie w oczy, powolne popijanie z bidonu. To w końcu też część gry.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
Napisałem "wg mnie". Mam chyba prawo mieć własne zdanie? A tak a propos, to czym ta Holandia wykazała się w tym meczu? Oglądałem cały i jakoś nie zauważyłem.Last edited by biermann; 2004-06-27, 19:00."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
biermann napisał(a)
Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie . Ja np. od początku nie trawię Szwecji.
mam nadzieję, że dzisiejszy mecz nie zakończy sie karnymi (choć widowisko wtedy przednie będzie) i Czesi dokopią skandynawomGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment