Faktycznie - 28-80.
Aparat cyfrowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziDzięki wielkie za rady . Poczytałam to co mi napisaliście i i chyba jednak zdecyduję się na NIKONA D 40.
co o tym myślicie?
Comment
-
-
Czasem nie warto robić oszczędności. Myślę, że dori słusznie wybrała tą ofertę ze względu na fizyczną bliskość sklepu. Po pierwsze odpada przesyłka i możliwość uszkodzenia sprzętu zanim się go jeszcze odbierze, a w razie jakichś kłopotów jest blisko z reklamacjami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziCzasem nie warto robić oszczędności. Myślę, że dori słusznie wybrała tą ofertę ze względu na fizyczną bliskość sklepu. Po pierwsze odpada przesyłka i możliwość uszkodzenia sprzętu zanim się go jeszcze odbierze, a w razie jakichś kłopotów jest blisko z reklamacjami.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim (szczególnie Alphonse) za szczegółowe wyjaśnienia .
A teraz zabieram się za lekturę...
PS
Jak już trochę go opanuję to dam znać jak się sprawuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziI kupiłam NIKONA D 40 ...
I Bóg uchronił cię przed kupnem Olimpusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu Wyświetlenie odpowiedziAmen.
I Bóg uchronił cię przed kupnem Olimpusa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziJak już trochę go opanuję to dam znać jak się sprawuje
Jeszcze raz dzięki za rady
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedzi...więc zgodnie z obietnicą... NIKON D 40 sprawuje się super (...) Póki co poświęciłam się fotografii sportowej i "cykam" zdjęcia na meczach hokejowych.
Jeszcze raz dzięki za radyMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dori Wyświetlenie odpowiedziPóki co poświęciłam się fotografii sportowej i "cykam" zdjęcia na meczach hokejowych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziO,mamy hokej ligowy w Cieszynie? A może Jastrzębie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziidę niedługo na łyżwy... będziesz?
Comment
-
-
Od czasu doradzania Dori mineło juz trochę czasu , wiec teraz ja pozwolę sobie poprosić forumowiczów o porady dotyczące cyfrowych lustrzanek.
Zaczynam myśleć o zakupie takowego aparatu i szczerze mówiąc zaczynam się gubic w tych testach , porównaniach itp Przeglądając różne stronki moja uwaga zaczyna się skupiać na następujących aparatch : Canon EOS 400, Sony Alpha 300/350 , Nikkon D60 i Olympus E510. Jeśli ktoś z forumowiczów ma doswiadczenia z owymi aparatami to prosiłbym o podzielenie sie uwagami na ich temat. Nie chodzi mi o porównywanie cyferek z parametrów technicznych, ale raczej o wrażenia dotyczące obsługi, fukcjonalności usterkowości itp. Poniewaz ma to być moja pierwsza lustrzanka cyfrowa to prosze również o podpowiedzi na co zwracac uwage przy zakupie, czyli co jest ważne podczas eksploatacji , a na co nie patrzeć bo jest tylko małoprzydatnym gadzetem.
PS. Wymienione aparaty nie są jeszcze ostatecznym wyborem, równie dobrze uwagi mogą dotyczyć innych w podobnej klasie i zbliżonej cenieLast edited by remfire; 2008-05-26, 19:06.
Comment
-
-
Ja rozważam - bardzo wstępnie - zakup aparatu kompaktowego w cenie do 600 zł max, z w miarę przyzwoitym MAKRO. Macie coś do podpowiedzena?Last edited by adam16; 2008-05-26, 22:20.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Samsung s85 . Należy jednak uwzględnić co to jest MAKRO. Obiekt fotografowany musi być bez ruchu, bo każde przemieszczanie kątowe przy milimetrowych odległościach daje rozmazanie lub wręcz mgłę Ewentualny drugi model to Samsung s850.
Comment
-
Comment