Aparat cyfrowy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi
    Daj jakiegoś konkretnego linka nie mogę nic ciekawego znaleźć na ten temat.
    Tutaj masz trochę na temat wspomnianej informacji.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• mark33
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.04
      • 3283

Dzięki za dobry namiar, poczytałem troszkę a resztę załatwiła matka natura zakrywając nieboskłon chmurami. Spokojnie mogę iść spać

Comment

• JAckson
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
        DWA KSIĘŻYCE NA NIEBIE
        (...)Mars będzie najjaśniejszy. Będzie taki duży jak księżyc w pełni (...)
        Po tym fragmencie można w zasadzie dalej nie czytać
        MM961
        4:-)

Comment

• angasc
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2006.04
          • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedzi
          Po tym fragmencie można w zasadzie dalej nie czytać
          Na szczęście za czytanie, póki co, do więzienia nie wsadzają. Mam nadzieję że za pisanie również.

Comment

• JAckson
            🍼🍼
            • 2004.05
            • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedzi
            Na szczęście za czytanie, póki co, do więzienia nie wsadzają. Mam nadzieję że za pisanie również.
            Oceniłem tekst który przekleiłaś, a nie Ciebie więc nie musisz odnosić tego do siebie.
            MM961
            4:-)

Comment

• kony
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2005.08
              • 1701

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi
              Dzisiaj stałem się posiadaczem Nikona D60 z kitowym obiektywem bez VR.
              Już mnie ręka boli
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedzi
              Mam identyczny z VR jestem zadowolony, kilka kadrów na http://mark33.fotosik.pl/ oraz w galerii
              Kilka tygodni temu dołączyłem do "zacnego klubu" posiadaczy D60. Dorwałem egzemplarz z kitowym nikkorem VR i zaraz dokupiłem nikkora 55-200 f/4-5.6 też w wersji VR bo zawsze miałem takie skrzywienie żeby zoomować
              W najlbliższych planach pożądny statyw i jakaś motywacja żeby się parę razy zerwać o świcie w jakiś plener.
              Dla początkujących świrów fotoamatorów polecam książki Bryana Petersona np: "Ekspozycja bez tajemnic" czy "Kreatywna fotografia bez tajemnic".

Comment

• mark33
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2005.04
                • 3283

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedzi
                Kilka tygodni temu dołączyłem do "zacnego klubu" posiadaczy D60. Dorwałem egzemplarz z kitowym nikkorem VR i zaraz dokupiłem nikkora 55-200 f/4-5.6 też w wersji VR bo zawsze miałem takie skrzywienie żeby zoomować
                W najlbliższych planach pożądny statyw i jakaś motywacja żeby się parę razy zerwać o świcie w jakiś plener.
                Dla początkujących świrów fotoamatorów polecam książki Bryana Petersona np: "Ekspozycja bez tajemnic" czy "Kreatywna fotografia bez tajemnic".
                Czekamy na linki do Twoich zdjęć, tymczasem

Comment

• darekd
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🍺🍺🍺
                  • 2003.02
                  • 12564

Jaki kupić aparat fotograficzny?

Przymierzam się do kupna nowego aparatu. Lustrzanki mnie raczej nie interesują. Moją uwagę przyciąga ostatnio Fuji Finepix HS10 z manualnym obiektywem. Czytałem różne fora, ale jak to z takimi forami bywa, ale wypowiadają się tam bardzo zaawansowani, albo mało szczerzy. Słyszałem, że w przypadku tego aparatu problemem jest stabilizacja obrazu.
                  Proszę o opinię na temat tego aparatu lub podobnych w tym segmencie. Dzięki

Comment

• iron
                    • 2002.08
                    • 6717

Potrzebuję do pracy cyfrówki do 500 zł z niezłym zoomem. Ponieważ aparat będzie używany na ćwiczeniach przez studentów, dobrze by było, żeby był w miarę pancerny Canony nie sprostały zadaniu - po 2 latach były w kawałkach.
                    Ktoś ma jakieś propozycje?
                    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• iron
                      • 2002.08
                      • 6717

Może ktoś jednak pomoże - bo muszę coś wybrać...
                      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

Tylko Camera Obscura p200zx!

a może coś takiego jeszcze:
                        Samsung ES73 (SL605) ma tam jakieś delikatne zabezpieczenia. Ale nie korzystałem, to nie wiem jak w praktyce.
                        Last edited by ART; 2010-10-19, 17:58.
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• iron
                          • 2002.08
                          • 6717

Wygląda i z opisu wynika że jest w miarę pancerny, ale studenci dają radę nie z takimi rzeczami
                          Wielkie dzięki Art.
                          Ktoś ma jeszcze jakieś alternatywy?
                          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• petrus33
                            Gość
                            • 2008.01
                            • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
                            Potrzebuję do pracy cyfrówki do 500 zł z niezłym zoomem. Ponieważ aparat będzie używany na ćwiczeniach przez studentów, dobrze by było, żeby był w miarę pancerny Canony nie sprostały zadaniu - po 2 latach były w kawałkach.
                            Ktoś ma jakieś propozycje?
                            Nierealne wymagania za nierealnie niską cenę Nie ma takiego aparatu na rynku.
                            Canon ma oczywiście doskonałe kompakty, ale ponieważ jest to półka Pro, kosztują one prawie 2.000zł. Mówię tu o modelach G11 i nowiutkim, tuż po premierze G12 (jeszcze niedostępnym na rynku)

Comment

• iron
                              • 2002.08
                              • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                              Nierealne wymagania za nierealnie niską cenę Nie ma takiego aparatu na rynku.
                              Canon ma oczywiście doskonałe kompakty, ale ponieważ jest to półka Pro, kosztują one prawie 2.000zł. Mówię tu o modelach G11 i nowiutkim, tuż po premierze G12 (jeszcze niedostępnym na rynku)
                              No dobra - wyraziłem się ciut nieprecyzyjnie - poszukuję cyfrówki z niezłym zoomem (jak na ten segment) i w miarę pancernej w klasie cenowej do 500 złotych - czyli co byście w tym segmencie polecili - mam świadomość co do jakości możliwej do otrzymania za 500 zeta
                              Last edited by iron; 2010-10-19, 18:54.
                              Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• e-prezes
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2002.05
                                • 19260

Tak do 700 zł to jakieś kompakty całkiem, całkiem, ale za 500... Pentagrama bym nie polecał, ale mam na zbyciu swój aparat... za ciut więcej niż 500.
                                Skąpiec wypatrzył to cudo w tych widełkach

Comment

Przetwarzanie...
                                X