Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
Wyświetlenie odpowiedzi
Aparat cyfrowy
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziDWA KSIĘŻYCE NA NIEBIE
(...)Mars będzie najjaśniejszy. Będzie taki duży jak księżyc w pełni (...)MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPo tym fragmencie można w zasadzie dalej nie czytać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc Wyświetlenie odpowiedziNa szczęście za czytanie, póki co, do więzienia nie wsadzają. Mam nadzieję że za pisanie również.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj stałem się posiadaczem Nikona D60 z kitowym obiektywem bez VR.
Już mnie ręka boliPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziMam identyczny z VR jestem zadowolony, kilka kadrów na http://mark33.fotosik.pl/ oraz w galerii
W najlbliższych planach pożądny statyw i jakaś motywacja żeby się parę razy zerwać o świcie w jakiś plener.
Dla początkujących świrów fotoamatorów polecam książki Bryana Petersona np: "Ekspozycja bez tajemnic" czy "Kreatywna fotografia bez tajemnic".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziKilka tygodni temu dołączyłem do "zacnego klubu" posiadaczy D60. Dorwałem egzemplarz z kitowym nikkorem VR i zaraz dokupiłem nikkora 55-200 f/4-5.6 też w wersji VR bo zawsze miałem takie skrzywienie żeby zoomować
W najlbliższych planach pożądny statyw i jakaś motywacja żeby się parę razy zerwać o świcie w jakiś plener.
Dla początkujących świrów fotoamatorów polecam książki Bryana Petersona np: "Ekspozycja bez tajemnic" czy "Kreatywna fotografia bez tajemnic".
Comment
-
-
Jaki kupić aparat fotograficzny?
Przymierzam się do kupna nowego aparatu. Lustrzanki mnie raczej nie interesują. Moją uwagę przyciąga ostatnio Fuji Finepix HS10 z manualnym obiektywem. Czytałem różne fora, ale jak to z takimi forami bywa, ale wypowiadają się tam bardzo zaawansowani, albo mało szczerzy. Słyszałem, że w przypadku tego aparatu problemem jest stabilizacja obrazu.
Proszę o opinię na temat tego aparatu lub podobnych w tym segmencie. Dzięki
Comment
-
-
Potrzebuję do pracy cyfrówki do 500 zł z niezłym zoomem. Ponieważ aparat będzie używany na ćwiczeniach przez studentów, dobrze by było, żeby był w miarę pancerny Canony nie sprostały zadaniu - po 2 latach były w kawałkach.
Ktoś ma jakieś propozycje?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Może ktoś jednak pomoże - bo muszę coś wybrać...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Tylko Camera Obscura p200zx!
a może coś takiego jeszcze:
Samsung ES73 (SL605) ma tam jakieś delikatne zabezpieczenia. Ale nie korzystałem, to nie wiem jak w praktyce.Last edited by ART; 2010-10-19, 17:58.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wygląda i z opisu wynika że jest w miarę pancerny, ale studenci dają radę nie z takimi rzeczami
Wielkie dzięki Art.
Ktoś ma jeszcze jakieś alternatywy?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziPotrzebuję do pracy cyfrówki do 500 zł z niezłym zoomem. Ponieważ aparat będzie używany na ćwiczeniach przez studentów, dobrze by było, żeby był w miarę pancerny Canony nie sprostały zadaniu - po 2 latach były w kawałkach.
Ktoś ma jakieś propozycje?
Canon ma oczywiście doskonałe kompakty, ale ponieważ jest to półka Pro, kosztują one prawie 2.000zł. Mówię tu o modelach G11 i nowiutkim, tuż po premierze G12 (jeszcze niedostępnym na rynku)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNierealne wymagania za nierealnie niską cenę Nie ma takiego aparatu na rynku.
Canon ma oczywiście doskonałe kompakty, ale ponieważ jest to półka Pro, kosztują one prawie 2.000zł. Mówię tu o modelach G11 i nowiutkim, tuż po premierze G12 (jeszcze niedostępnym na rynku)Last edited by iron; 2010-10-19, 18:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment