Ale masz dobrze z tą choinką. Na pytanie co bym chciał dałem broszurkę aparaty fotograficzne Sony i w głowie im utkwiło tylko to Sony, więc o aparacie mogę zapomnieć. Zostałem wysłany na zakupy po telewizor, żeby można całą rodzinką Kevina na święta obejrzeć. Pozdrawiam
Aparat cyfrowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dobosz65 Wyświetlenie odpowiedziAle masz dobrze z tą choinką. Na pytanie co bym chciał dałem broszurkę aparaty fotograficzne Sony i w głowie im utkwiło tylko to Sony, więc o aparacie mogę zapomnieć. Zostałem wysłany na zakupy po telewizor, żeby można całą rodzinką Kevina na święta obejrzeć. Pozdrawiam"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dobosz65 Wyświetlenie odpowiedziAle masz dobrze z tą choinką. Na pytanie co bym chciał dałem broszurkę aparaty fotograficzne Sony i w głowie im utkwiło tylko to Sony, więc o aparacie mogę zapomnieć. Zostałem wysłany na zakupy po telewizor, żeby można całą rodzinką Kevina na święta obejrzeć. Pozdrawiam
Co by nie było całkiem nie na temat to poszukuję szkła Canon ef 70-300 mm."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziCanon 600d czeka na wieczorne testyMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziPrzerzuciłeś się z Nikona na Canona? A co ze szkłami?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziArzy skąd wiesz , Mikołaj się spisał a właściwie skorzystał z dobrej ceny w Media Markt
Canon 600d czeka na wieczorne testy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziTesty, testy, a tu ktoś zagląda"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziW Nikonie słabiła mnie użyteczna wartość ISO, teraz jest o niebo lepiej i o 2 nieba z jasną szklanką
Do Nikona nie ma jasnych obiektywów? No proszę, to nowa informacja.
Comment
-
-
Odgrzebię stary temat...
Właśnie nastał u mnie czas, że platforma SONY, której byłem wierny od 6 lat zaczyna mi ciążyć i chciałbym się przesiąść na coś innego. FUJI, której zawsze kibicowałem i też kilka lat od siebie dałem nie przedstawiła nic co by mnie przekonało. Mam na myśli cyfrowe lustrzanki. Bawi się ktoś PENTAX-em i ma jakieś doświadczenie z K-50 lub K-S2 lub innym współczesnym? Potrzebuję opinii. Na PW.Last edited by e-prezes; 2017-01-02, 16:39.
Comment
-
Comment