A z jakim fajnym akcentem Kołtoń wymawiał dzisiaj nazwisko Van Nistelrooy`a. Aż sam Iwanow się z niego śmiał
Darki Koszmarki, czyli koszałki opałki wyplatane przez redaktora Sz.
Collapse
X
-
Na Polsacie padł komentarz: "[zawodnik] pięknie przyjął piłkę na piersi i wybił ją bez przyjęcia"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyNa Polsacie padł komentarz: "[zawodnik] pięknie przyjął piłkę na piersi i wybił ją bez przyjęcia"...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Wczorajszy mecz finałowy oglądałem na Polsacie Sport, bo bardziej odpowiada mi komentarz Borka i Kołtonia. Po chamskim zachowaniu Zidane, postanowiłem przełączyć i usłyszeć, co też ma na ten temat do powiedzenia Szpaku. Kiedy Borek nawymieniał się wcześniej, ileż to już czerwonych kartek dostał Zidane w karierze (kilka w Bordoux, kilka w Juve i Realu, jedna z Arabią Saudyjską), to Szpaku powiedział, że nie wie co się stało z tak bardzo spokojnym piłkarzem.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Mi za to przypadło do gustu, to jak Trzeciak co chwilę egzaltował się, jak to mecz jest wyrównany i obie drużyny zasłużyły na zwycięstwo. Poczym Mielcarski stwierdził, że Francja była o wiele lepsza i to ona zasłużyła na zwycięstwo.Comment
-
Szpakowski "uśmiercił" byłego reprezentanta
Jak podaje "Fakt" piłkarz Sturmu Graz i były reprezentant Polski Adam Ledwoń żąda przeprosin od Dariusza Szpakowskiego, którego gafa podczas komentowania meczu Polska -Azerbejdżan wywołała spore zamieszanie w rodzinie piłkarza.
"W tamtym spotkaniu gole strzelali (...) Krzyszof Nowak, nieżyjący już niestety Adam Ledwoń" powiedział Szpakowski na antenie przypominając jeden z meczów kadry z udziałem Ledwonia.
Szpakowskiemu chodziło oczywiście o to, że zmarł Krzysztof Nowak. Niestety komentator TVP niewłaściwie postawił przecinek i wywołał spore zamieszanie wśród najbliższych Ledwonia.
- Dzwoni do mnie ojciec i pyta: Adam żyjesz? A co mam nie żyć?! Na stacji byłem i nie mogłem odebrać - powiedział Ledwoń.
- A ojciec dalej: Jezu, synu w telewizji mówili, że nie żyjesz! Tak się wystraszyliśmy - opowiadał piłkarz.
- Jak nie umie komentować to niech tego nie robi! W domu zawały były! Żądam przeprosin na antenie - mówił Ledwoń.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bayern71Ledwoń postanowił przypomnieć się szerszej publiczności. Szkoda że nie grą w piłkę. Dla mnie to co mówił Szpakowski było czytelne.
I jeszcze "w domu zawały były". Ciekawe ile?
Dokładnie...Mimo że jestem również "uczulony" na gafy pana Szpakowskiego (którego paradoksalnie bardzo lubię mimo częstych pomyłek), ze zdziwieniem przyjąłem wiadomość o zaszokowanym Ledwoniu. Słyszałem tamten fragment dotyczący nieżyjącego już niestety Krzysztofa Nowaka i nie odniosłem wrażenia jakoby Szpakowski mówił o Ledwoniu...........................................Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA ja odniosłem takie właśnie wrażenie i stwierdziłem, że Szpakowski już zupełnie stracił kontakt z rzeczywistościąComment
-
O Jezu!
Zobaczyłem przed chwilą Darka na żywo (pierwszy raz po 2 latach).
Ale się z niego łysol zrobil
Kurde, 3:1 dla USA do przerwy.
Idę się5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
On już był łysy wcześniej, tylko czesał się "na pożyczkę"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Comment