A ja wznoszę wielki toast za mojego brata ciotecznego i jego narzeczoną, którzy w tę sobotę biorą ślub i zaczynają wspólną drogę życiową. No i oczywiście za ich potomka, który ma pojawić się na naszym świecie w połowie tego września. Już się szykuję, aby zarazić go piwowarstwem domowym.
TOASTY
Collapse
X
-
Pozwolę sobie dziś wypić (porterem Krajana) zdrowie Żony-Taxi i swoje w PIERWSZĄ rocznicę rzucenia papierochów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPozwolę sobie dziś wypić (porterem Krajana) zdrowie Żony-Taxi i swoje w PIERWSZĄ rocznicę rzucenia papierochów.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Ja dzisiaj pozwalam sobie wznieść toast za wszystkich, którzy teraz przystępują do matury. W szczególności za tych, którzy są wśród nas. Na pewno jest wśród nich Granat862. Życzę jemu, jak i innym, aby te dni upłynęły im jak najszybciej przy minimalnym stresie i jak najlepszym wyniku.
Wasze i połamania piór."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960Ja dzisiaj pozwalam sobie wznieść toast za wszystkich, którzy teraz przystępują do matury. W szczególności za tych, którzy są wśród nas. Na pewno jest wśród nich Granat862. Życzę jemu, jak i innym, aby te dni upłynęły im jak najszybciej przy minimalnym stresie i jak najlepszym wyniku.
Wasze i połamania piór.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
Comment