A uuuuuuuuuu dopadła mnie ospa.Tragedia,dobrze,że chociaż piwko można łyknąć.
Choroba
Collapse
X
-
Choroba
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Wracaj szybko do zdrowia. Piję za szybki powrót do zdrowychZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
-
-
to i tak Kiszot masz farta, ja od 10 dni nie mogę zaleczyć jakiejś francy przez co antybiotyki muszę brać, a jedyna przyjemność jaką teraz mam to Karmi i Zywiec b/aLast edited by becik; 2004-07-10, 23:24.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ano mogę pić piwko ale ledwo to robię,bo cholerstwo wyskoczyło mi też w gardleLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mnie dopadło już dawno, ale za to w wakacje, podczas pobytu w Myczkowcach. Wszyscy sobie łazili, a ja siedziałem w domku kempingowym i byłem cały w ciapki (teraz też to się marze gencjaną?). Beznadzieja
Tym bardziej piję za Twój szybki powrót do zdrowia!Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
maleństwo napisał(a)
Ospa to fajna choroba (chorowałam w podstawówce), tylko trochę gryząca. Pamietaj, żeby nie drapać bąbliBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
becik napisał(a)
to i tak Kiszot masz farta, ja od 10 dni nie mogę zaleczyć jakiejś francy przez co antybiotyki muszę brać, a jedyna przyjemność jaką teraz mam to Karmi i Zywiec b/aBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment